В Ужгороді відкриють фото-школу Віктора Марущенка

7
0

З 7 грудня вже розпочнеться перший набір.

У програмі школи: 

Історія фотографії. Фотографія в сучасному світі. Особливості навчання фотографії. Термінологія. Класифікація фотографії. Видатні фотографи та їх роль в історії фотографії. Значення фотографії в житті сучасної людини. Еволюція фотографії. Концептуальний підхід при фотографуванні. Відбір, архівування та робота з архівом. Фотокамера. Класифікація за форматом записуючого носія і по конструкції. Вирішення творчих завдань за допомогою технічних функцій. Експонометрія. Світло. Побудова кадра. Заняття у фотостудії. 

Усі заняття проходитимуть у фотостудії «1908»: адреса: м. Ужгород вул. Льва Толстого, 5 ТЦ «LEON», (3-поверх), тел.: 099-335-49-55.

У рамках навчального процесу також відбудуться майстер-класи відомих українських та зарубіжних фотографів, практичний курс з різних напрямків фотографії, робота над фото-проектом, участь у фотовиставках та багато іншого.

У фото-школі є бібліотека та відеотека.

Постійним партнером фото-школи є галерея РА (Андрій та Наталя Трилиські).

Віктор Марущенко - відомий український фотограф. Учасник близько 70 виставок у різних країнах світу в тому числі Бієнналле сучасного мистецтва у Венеції (2001) і Сао-Пауло (2004).

Школа фотографії Віктора Марущенка – один із співзасновників міжнародного фото-фестивалю «Київфотоком».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також