В Ужгороді відкрилась виставка фотографій зроблених дітьми (ФОТО)

15
0

Талановиті вихованці дитбудинків сімейного типу Ужгородщини показали свої роботи, які перемогли на конкурсі "Планета дитинства".

Дівчина Каміла фотографуванням займається уже третій рік, вона відвідує фотогурток та мріє стати професіоналом – найбільше подобається зображувати людські емоції та почуття. Щоб і дали продовжувати улюблену справу, вона отримала у подарунок фотоапарат, повідомляє прес-центр Закарпатської ОДА.

– Я знаю, що це дуже дорога річ, давно мріяла про власний хороший  фотоапарат. Тепер маю ще один стимул для розвитку – тут стільки можливостей, режимів, ефектів! Буду вчитися фотографувати по-новому!

Саме Камілла Юрочко та Анастасія Костик – переможці фотовиставки «Планета дитинства», - отримали коштовні подарунки – цифрові фотоапарати. Також заохочувальними призами та дипломами нагородили ще трьох вихованців будинків сімейного типу – Йосипа Матолчі, Генрієтту Балог та Олександра Стеця. 

На виставці у фойє ОДА представлено більше трьох десятків робіт, зроблених юними фотографами. Їх обрали професіонали, адже разом з обласною адміністрацією співорганізаторами виставки виступила Спілка фотохудожників Закарпаття. 

Тому талановитих дітей привітали також голова Спілки фотохудожників Закарпаття Володимир Ньорба та голова Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України Василь Густі, котрий подарував вихованцям дитбудинків свої книжки.  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також