В Ужгороді відкрилася рожева фотовиставка (ФОТО)

12
4

"50 відтінків рожевого" можна побачити у провулку Гірчичне Зерно.

Виставка є результатом проведеного фотоконкурсу, на який 107 робіт прислало 42 автори.

Всього ж організатори відібрали 24 найкращі роботи. Трьох авторів нагородили заохочувальними призами - Фірмовими чашками із зображенням фотоконкурсу.

Переможець Анастасія Ножка за 3 місце отримала сертифікат на 100 гривень, Друге зайняла Оленка Туровська, та отримала подарунковий сертифікат на 200 грн. у пабі "Черчилль", а Андрій Мага за перше місце отримав спеціальний диплом та цілий кошик цукерок.

Як розповів на відкритті професор УжНУ Федір Шандор, наразі в місті нараховується близько 3500 сакур 6 сортів. Втім справжніми є лише три деревцята по вулиці Ракоці. Ці білі сакури вже за місяць дадуть плоди. Решта дерев є декоративними. Більшість з них була посаджена у 20-30 роки для згладження строгості чеського функціоналізму та конструктивізму у будівлях.

Мукачево.net

Коментарі

Т
Тарас

визнаю - погорячкував, прошу вибачення. Окрема подяка редакції за розуміння та оперативність.

Ж
Жужик

та пак йо ) толерантность ин да клаб )))

О
Ол.Попович

Тарасе, от як попадемо у Європу з такою лексикою і ставленням? Думаєте хтось справді зі злим умислом переплутав прізвища? Ну помилився автор, з ким не буває? Чому б вам замість брехня не написати "сталася прикра помилка"? :) І собі настрій збережете й іншим не зіпсуєте. :))

Т
Тарас

Брехня! Друге місце- Туровська Оленка! https://vk.com/id24260938 -ось її сторінка

Читайте також