В Ужгороді відкрилася виставка, присвячена революції (ФОТО)

19
0

Експозицію розгорнули на стіні провулку «Гірчичне Зерно», тож побачити її pможе кожен охочий.

На виставці представлені чотири закарпатських фотографи – Сергій Гудак, Іван Білецький, Сергій Денисенко та Янош Немеш.

Ці люди були практично на кожному ужгородському мітингу, от і назбиралося фото на цілу виставку.

Як зазначають пересічні перехожі, виставка їм дуже подобається, бо на ній можна побачити події, які останні 4 місяці хвилювали всіх жителів міста. Дехто навіть зазначає: фото настільки чудові, що аж важко повірити в реальність цих подій. І тим більше важко повірити, що вони відбувалися в нашому обласному центрі.

Олександр Попович, журналіст, один з організаторів, розповів, що фотовиставка, присвячена саме революції, для Ужгорода є першою. Але він також висловив впевненість, що виставка такого роду не остання.

Ідея «Революції у об’єктиві» виникла спонтанно, адже у Гірчичному Зерні є стіна, на якій люди вже звикли бачити соціально значимі світлини. Виставка зоозахисної організації «БАРБОС» вже завершувалася, а запланована експозиція, де планують виставити світлини архітектури Ужгорода, який зникає, поки не готова.

От у провулку і вигадали ідею революційної виставки.

Експозиція із 24 світлин висітиме в провулку до літа, адже на думку пана Попопвича, змінювати її частіше, ніж 4 рази на рік не варто.

На виставці кожен автор представив по 6 світлин. Що цікаво, серед нихне лише Ужгород, але і фото Яноша Немеша з Києва.

Лозунгом цієї та інших виставок стіни Гірчичного Зерна стала фраза «Є вічні цінності». А побачити їх ви завжди зможете на стіні у провулку.

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також