В Ужгороді відкрили меморіальну дошку полеглому захиснику Анатолію Тегзі (ФОТО)

24
1

1 березня на фасаді ліцею №15 в Ужгороді відкрили меморіальну дошку загиблому на війні Анатолію Тегзі.

Як повідомили на сторінці Ужгородської міської ради у Facebook. на відкриття меморіальної дошки захиснику прийшли рідні, друзі, однокласники, побратими, педагоги й школярі ліцею №15, де навчався Анатолій Тегза.

Присутні віддали шану воїну у хвилині мовчання, поклали квіти до меморіальної дошки. За традицією священники освятили пам’ятний знак та помолилися за всіх українських захисників і захисниць.



«Анатолій був кращим із кращих, завжди йшов першим у бій і вів за собою. Ми довіряли йому. Одна з операцій біля Бахмута стала для нього останньою – він загинув, врятувавши двох побратимів. Зараз він – наш ангел-охоронець. Анатолій хотів змінити світ, свою країну, свій край. Ми багато говорили про те, якою буде держава після перемоги, і всі ті справи, про які думали з Анатолієм, будемо реалізовувати. Він назавжди залишиться в наших серцях. Ми не народжувалися для війни, але така доля випала на наші плечі й ми гідно будемо крокувати шляхом до Перемоги», — згадав про свого побратима командир «Карпатської Січі» Тарас Деяк.


Командир тактичної групи "Карпатської Січі" 40-річний Анатолій Тегза на позивний "Варвар" загинув 14 липня 2023 року під час штурму ворожих позицій. Поховали захисника на Пагорбі Слави в Ужгороді. У воїна залишилися дружина та двоє дітей.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Т
Толян

Спочивай з миром!!! Не забуду ніколи.

Читайте також