В Ужгороді відкрили оновлений стадіон "Авангард" (ФОТО)

28
0

"Авангард" став четвертим стадіоном в Україні, який має бігові доріжки, що відповідають усім стандартам Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААФ).

Як розповів у мережі Facebook мер Ужгорода Богдан Андріїв, стадіон "Авангард" реконструйовано за європейськими стандартами.

Після проходження сертифікації стадіон зможе приймати змагання всеукраїнського та європейського рівня з легкої атлетики, навчально-тренувальні збори спортивних клубів та інші спортивні заходи.

Загальна вартість реконструкції спорткомплексу "Авангард" — 17,5 мільйонів гривень. Окрім реконструкції лекоатлетичного ядра, на стадіоні капітально відремонтовано футбольне поле, завершують ремонт поля зі штучним покриттям. .

Тож, сьогодні вперше на нових доріжках та секторах реконструйованого стадіону «Авангард» провели відкритий чемпіонат Закарпатської області серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл із 13-ти індивідуальних видів легкої атлетики та естафетного бігу.

Вже 9-10 травня на базі спорткомплексу "Авангард" відбудуться 58-мі спортивні міжнародні за Кубок Дружби, а в жовтні пройде чемпіонат України з легкоатлетичного кросу.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також