В Ужгороді відкрився передвеликодній ярмарок (ФОТО)

33
1

Триватиме він до 13 квітня.

Для участі у ярмарку запрошувалися сільськогосподарські товариства, фермерські господарства та приватні підприємства, підприємства переробної та харчової промисловості, споживчої кооперації та інші суб'єкти господарювання для реалізації у широкому асортименті продукції м'ясо-молочних галузей, кондитерських та хлібобулочних виробів, овочів, фруктів, картоплі, плодоовочевої консервної продукції, вин виноградних, насіння, саджанців, живої птиці та інше

Отож, на вулиці Фединця у ці дні можна посмакувати медом, домашнім сиром, ковбасою, прикупити хорошої вирізки чи запашної випічки. Є тут і багато квітів, а також саджанців дерев. Знайдеться і текстильна продукція та передвеликодні кошики. Навіть молодняк птахів можна закупити.

Трохи зіпсувала ярмарковий настрій погода, але людей перед прилавками таки чимало.

Єдиний мінус, котрий виник через ярмарок - значне ускладнення руху транспорту в центрі. Водіям рекомендуємо його по можливості об'їжджати, адже пробок тут значно побільшало.

Мукачево.net
 

Коментарі

В
Виктор

Что за маразм перекрывать дороги в Ужгороде?Почему ярмарку не разместили сзади драмтеатра?Из-за этой,чьей-то, дури Корятовича целый день в сплошной пробке.

Читайте також