В Ужгороді відмінили канікули?

15
8

Таку інформацію розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук мама Ольга Павлова.

"Дитина розплакалася в школі і взагалі відмовилася від обіду. Так само розплакалися половина першачків у нашому класі, бо їхні голови ніяк не могли і (і не можуть зараз) зрозуміти, ЧОМУ ще сьогодні зранку, як і тиждень до цього, всі казали: "Ура, у вас будуть канікули!", а під кінець робочого останнього дня першої чверті все змінилося і осінніх канікул НЕ БУДЕ ВЗАГАЛІ??? Бо дитині не пояснити, що владі на чолі з міським головою нас***ти, що діти втомилися, що вони, врешті-решт, чекали цих вихідних, що це їхня законна відпустка, як і у міського голови, що у батьків є свої плани і що відсутність обіцяних і таких довгоочікуваних канікул -- то бажання ЗЕКОНОМИТИ.

Не там економити збираєтесь, шановні! Нехай зберуть консиліум медиків, психологів і вчителів, а тоді зроблять висновки, чим може бути шкідливе отаке геніальне рішення.

Економити захотілось??? Відмовтесь від фейерверків на день міста і новий рік і ще кількох подібних непотрібних забаганок! І економія, і користь -- очевидні. А то у нас понти з усіх дір лізуть не там, де треба.", - повідомляє пані Ольга.

Офіційні органи цю інформацію поки жодним чином не коментували. 

Коментарі

F
fox

канікули повинні бути)))!!

М
Міккі

Довгоочікувані канікули нарешті настали) трохи відпочинку не зашкодить школярам!!!

Г
Гість

В Мукачеві влада подбала про дітей і залишила канікули, бо знають як важко дітям, особливо першим класам і 11 класам. Для дітей таке навантаження дуже шкідливе і будь який відпочинок корисний для дітей!!

П
Протест

28 жовтня о 9 ранку школярі планують зібратися перед будівлею міської ради з цілю захистити свої законні права. "Вони не розуміють, що школярі не мають стільки сил щоб вчитись 4 місяці підряд. Шкільні уроки, домашні завдання, репетитори та додаткові заняття занадто виснажують дітей, а особливо старшокласників", - зазначають організатори.

Т
Т.В.О.

Уважаемые ужгородцы! Решение об отмене осенних каникул в горисполкоме ПОДДЕРЖАЛИ все директора школ Ужгорода и их представители. Предлагаем таких директоров школ вместе с руководством образования города уволить с работы. 20 школа за это уже гонит бывшего банковского афериста Комарницкого. Отличный пример к действию родительських комитетов других школ Ужгорода.

Г
гость

Безпредел по Ужгородски! Другими словами это решение городской власти назвать нельзя. Что это за самоуправство? Кто Вам, «уважаемый мер» и Вам депутаты городской власти, дал право лишать детей, их законного права отдохнуть в положеное время. В понедельник все фамилии избранных нами же депутатов,которые учавствовали в данном аморальном решении, будут выложены в сеть, чтобы народ узнал за кого голосовал и чтобы больше не повторял свою ошибку.Сегодня тысячи детей со слезами провожали, ещё с утра наполненый позитивом и прекрасными фантазиями на предшествующую неделю, день.Вы ни когда не отмоетесь от этих слёз, если не отмените своё решение. Ведь никто даже и не подумал о детях, которые учатся в первых классах,какая для них это нагрузка.И вообще о какой економии идёт речь,в каждом принятом годовом бюджете забита статья на отопительный сезон. У вас не хватает денег? Тогда этим вопросом должны заняться соответсвующие службы.Но почему надо економить на детях? Это же ...

7
793

Ну будуть вони знати!

М
Мама

Я свою дитину в школу не поведу у понеділок - ЗАБАСТОВКА!

Читайте також