В Ужгороді відзначили свято Мам

6
0

Традиційно, й цьогоріч, у другу неділю травня, в Ужгороді вітали святковим концертом любих, милих, працелюбних, ніжних та терплячих жінок-матерів.

 

Свято під назвою - «Мамо, мамо, ніжна і кохана», відбулось за сприянням управління освіти Ужгородської міської ради, спонсорів та організаторів обласних організацій ВУТ "Просвіта" ім. Т. Шевченка та Союзу Українок, а також  місцевих організацій політичних партій.

Святковий концерт розпочався з Благословення  прот. Івана Тидіра настоятеля Хрестовоздвиженського кафедрального собору м. Ужгорода. Це справжнє свято ніжності допомогли влаштувати вихованці творчих колективів художньої самодіяльності «Храм Душі» Концівської ЗОШ I-III ступенів Ужгородського району та учні зразкового художнього колективу «Продюсерського центру «Падіюн».

«Не забути привітати свою маму зі святом, подарувати їй подарунок і найголовніше – свою увагу і тепло. Адже мама так цього потребує!», - саме з таким основним закликом звернувся до гостей заступник міського голови Володимир Фленько. Окрім привітань, він вручив почесну грамоту відомому на Закарпатті бібліотекарю та бібліографу - Оксані Лютій.

Між вокально-хореографічними виступами та мініатюрами присвяченими найріднішим, лунали привітання представників організаторів, які зазначили, що «ми завжди повинні цінувати своїх неньок й вчити цьому своїх нащадків, адже хто як не Мати-берегиня завжди оберігає нас від лихоліття; дає нам мудру пораду у нашому складному житті; захищає нас від невірного кроку? Саме тому, подібними заходами ми прагнемо виховувати почуття любові й щирої поваги дітей до своїх матерів».

Урочистості завершились врученням квітів жінкам-організаторам, солодощів юним виконавцям та спільною молитвою за неньку Україну.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також