В Ужгороді візьмуться за Минайську та благоустрій парку "Підзамок" (ФОТО)

5
0

Як повідомив на традиційному п’ятничному об'їзді міський голова Віктор Погорєлов, за асфальтування вулиці Минайської, де вже починаються підготовчі роботи, при сприятливі погоді візьмуться уже з наступного тижня.

Нагадуємо: реконструкція вулиці, котра є одними з "ворітами", запланована до 20-ї річниці Незалежності України, на черзі - вулиця Швабська і Тельмана, щодо яких тривають проектні роботи.

Тим часом міський голова перевірив ремонт вулиці Айвазовського, котрий вже завершується, і дав відповідні вказівки щодо впорядкування. На тій же вулиці, під час перевірки інформації, що надійшла до міської влади, викрили пункт прийому металобрухту, на якому виявили й "комунальний" метал: стійки стовпів електричних опор та дорожніх знаків, кожухи до них, елементи зі спортмайданчиків. На місці працюють співробітники міліції.

До уваги тих, хто відвідує так званий "Новий" мікрорайон Ужгорода: в найближчі дні на одному з проїздів буде влаштовано однобічний рух - з перехрестя Легоцького на вулицю Чорновола (про що повідомлятимуть відповідні знаки), а поблизу ЗакДУ та дитячого садочка "Ластовічка" встановлять "лежачого поліцейського". Детально про кроки з благоустрою міста можна ознайомитися в газеті "Ужгород". Прес-служба міської ради нагадує: за рішенням виконкому діє заборона проїзду великовагового транспорту міськими дорогами в спеку.

Протягом наступного тижня міські служби активно працюватимуть і в парку "Підзамок" – після розчистки насаджень, проведеної навесні, заплановане облаштування алей, доріжок, встановлення лавиць тощо.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також