В Ужгороді водій на BMW збив велосипедиста. ДТП потрапило на відеокамеру (ВІДЕО)

14
27

Аварія сталась сьогодні, перехресті вулиць Минайської та Пестеля в Ужгороді.

За попередніми даними, водій білої BMW збив велосипедиста з1949 року народження. На місці працювали правоохоронці. Більше подробиць наразі не відомо. Офіційну інфорамція очікується поліцейських.

Також, аварія потрапила на вуличну камеру відеоспостереження.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

*
***

Крайний правый ряд...ПДД написано кровью. Неужели так трудно запомнить

А
Андрій

І добавте в заголовок Укробляха!

А
Андрій

Туй вижу куча водітєлів шо права купив а пдр хоч полистати уже інтелекту не устало. Здайте свої права докисьте также велосипедистів, які нич не нарушили, не збили, отелепи.

Й
Йончи

Сей шмірґлі бачі на білому бмв десь там жиє або робит, бо періодично на тому переході летит ззаду і вічно на скорості об‘їжжає тих, хто пускає пішохода, часто там їжжу бо таксуву

К
коко

Рти позакривали ледарі ідіть працюйте а не на сайтах стирчіть і висери свої пишуть ніби до вас є діло.

ДЛ
до Лоці

Хоч одина адекватна людина! А всі інші - ідіть учіть ПДД. Велосипедист нічого не порушував. Якщо він їхав на Швабську, то 100% правильно їхав. А недоумки які їздять по тротуарам і збивають пішоходів - порушують ПДД. Викиньте свої права і попробуйте їх не купити, а чесно заслужити.

ОЗ
Око за око

Велосипедист може мати сина, дочку із зятєм. Думаву є кому відновити справедливість.

ДВ
До випадковий

Погані дорожні умови? Які? Снігу нема, ожеледі теж , є тільки дауни тіпа бмв , якіі не дотримуються ні дистанції ні швидкості ні правил безпеки, через що і страдають інші .. Десь в правилах написано норми погди і дррожніх умов при якому можна користуватись велосипедами? Неє тормоза ,Так користуйтесь нормально автомобіліем а не сидиш в телефоні пєш каву і ще перестраюєшся як даун по полосам ... Чогось мерседес обїхав спокійно , а бо може бачив його і не перекилувався як не нормальний по полосам сразу за машиною в менше метра

О
Олег

Добре, що не євробляха, бо головна причина аварії була б саме в цьому.

A
abc

Першоє, шо зробив, то зняв кукушку. Таксіст льотчик, а дідо туй не виноватий.

М
Мішо

Він його просто пізно помітив дуже резкий маневр,і за бусика діда видко не було

В
випадковий

в погані дорожні умови забудьте за велосипед заради свого здоровя і не забувайте що в автомобіля не завжди є ТОРМОЗА. ДІДА шкода.

М
Місцевий

Лоці, калап долів.

ПД
ПРОСТО до " Шофер " снизу

есле б я бил на месте деда а ти на месте бмвшника то после такого коментария мой травмат дал ходу

ВД
Витя До «до попереднього»

походу закумарений тут ти , де вiн повинен був їхати ?? на тротуарi ??? чи повинен почекати пока всi проїдуть i потом по пустiй вулицi самому проїхати в безпецi ... тут одне виноватое i це бмв в любому випадку

В
Витя

А по какой полосе он должен ехать? Если поворот справа еще не закончился .. Лол бмв как дурн0е летело и вехало прям очень адекватно вот так перестраиваться в в 1 ряд с 3 очень прям хорош ! , да дед ехал не по краю проезжей части но и не должен так как полоса еще даже не началась та что справа от него ... Я как велосепедист и автомобилист , есть что те неадекваты что те , но в этой ситуации явно не прав водитель бмв

Л
Лоці

Вася, Фрічик, До «до попереднього» а цей коментар з іншої планети!!! Ти марга єдна водій зобов'язаний зменшити швидкість при наближенні до пішохідного переходу!!!! Чітко написано у пункті а) а у пункті б) написано що пішохід повинен впевнетися у безпечному переході - цей пункт горе водії тиснуть усім пішоходам пропускаючи пункт а) До коментаря "Шофер" ти шофер із гір спустився? Йди назад цапів натягни і вивчи ПДР. Sklif теж кадр.. слів нема.. нема слів! Вчіть ПДР гукани!!!

Л
Лоці

Правила учіть Дятли!!! ПДР вивчить, а якщо не хочете порвіть свої права та задіньте собі в зад!!! Велосипедист повне право має їхати по середньому ряду якщо правий ряд поворот тільки на право, а йому потрібно прямо то він може їхати у середньому ряду але триматися ближче до розмітки як у даному випадку їхав пенсіонер! Велосипедисту заборонено повертати на ліво на дорозі з двома або більше смугами тільки прямо і на право. Також велосипедисту заборонено повертати ліворуч на круговому русі! Так що Дятли викиньте свої права собі у зад!

П
Пішоход

на переході пропускає 1 з 5-ти, і ще дись двоє із них пролітає

В
воділи

не спішіть усі там будеме

ДШ
до шоферів "УМНІКІВ"

Вас мало мош поняти, но сядьте на хоть на тиждень на біціглі і не так будете говорити коли на тя забють бо так є, а біціглі як раз Васильови може ся стануть у гузно(нормальний чоловік би тормознув діда(73 роки) обяснив шо як,а не бичився як сі коментатори які спішать на тот....... )

В
Вася

І запхати дідови біціґлю в гузицю

Ф
Фрічик

Штраф на велосипедиста накласти! Іза моральний ущерб заставити запоатити!

Д«
До «до попереднього»

а причом тут пішоходний перехід? То вобще на пішоходному не було! І де в правилах написано шо «треба притормозити перед пішоходом» Тут діло зовсім не в шоферах, а в бидло-бессмертних велосипедистів, які болт клали на всіх! Він не мав права там їхати і всьо! А ще і такий закумарений!

Ш
Шофер

А якого фраса тот біціґлішта їхав по тій смузі? Так му і треба!!! Шкода чувак на БМВ проблему тепер має( Задовбали ті велосипедисти!!!!! Постоянно з ними проблеми, такоє деколи чудять шо страшне!

ДП
до попереднього

а як на рахунок притормозити коло перехода, хотя пофіг переходи і так малювуть в основному для паради шумах-рам пофіг

S
Sklif

Как-то странно ехал велосепидист и водитель шумахер. На дорогах с двумя, тремя полосами в попутном направлении, велосипед должен ехать в крайне правой полосе, а дед не перестроился. Мало того, деда шатало на велосипеде, он чуть под бус не въехал с правой стороны. Бусу повезло, он увельнул.

Читайте також