В Ужгороді водій на Daewoo ледь не збив дівчину, яка йшла по пішохідному переході (ВІДЕО)

12
7

Як розповідає автор відео, яке було оприлюднене у мережі Фейсбук, після того, як водій зачепив дівчину, зупинився не для того, аби спитати чи все з нею добре, а поглянути, що з автівкою.

— Сумнозвісний пішохідний перехід на Минайській. На 1.55 хв. водій на повній швидкості скоїв наїзд. А зупинився він зовсім не для того, щоб поцікавитись, чи все гаразд з дівчатами. Він пішов оглянути свою машину!, — підписала відео Оксана Дуба.

Погляньте відео, як це було:

Нагадаємо, буквально днями на Минайській водій збив жінку і малолітню дитину.

Коментарі

І
Ідейний

Файна тема пвдземний перехід - переговорю з цапом і украдеме пару лімончиків :/))))

В
вуйко

на мою думку щоб адекватно вирішити "вічне" питання хто май правий - пішохід чи водій достатньо зробити пішохідні переходи підземними, що мінімізує можливість скоєння наїзду. На минайській - це дуже доречно..

М
Мікі

Зебру також треба уважно переходити,а не сліпо іти вперед! Бережіть свої кістки....

А
Ага

А , цi"пiшохiди-дебiли", вони, самi стрибають, перебiгают дорогу , як хотять i де хотять !!?!? Чому мене , нiколи не давлять на зебрi?! Вiдповiдаю: поки , я, не побачу , що водiй адекватно реагуе на моi дii ...Тя водiй , тому i розумiю специфiку ПДР. Перебiжи дорогу в США в мiстi( мiсцi) де не мае знаку( зебри), Або на чнрвоний для пiшехода.... Вгадайте! Хто буде винуватим?! Вiдповiдь-пiшеход -iдioт)) . Я жив i живу в США))

МВ
може ви не в курсі

Прізвище автора відео - Диба, а не Дуба. І відео у Фейсбуку має код вставки. А закачування на свій профіль YouTube без згоди автора - крадіжка.

1
123

Водій винуватий повністю, але дівчата також могли би бути пообережнішими, вона ж також вже мала бачити машину. Не дай Бог таке, звичайно. Будьмо обережніші всі!!!

О
Олексій

Тут на лице порушення ПДД, водій драндулета перевищив швидкість на пішохідному переході, здійснив обгін, не надав перевагу в русі пішоходам. Чому автор відео виклав відео низької якості? Номери в студію і хай відповідні органи займаються. СЬогодні все минулося, завтра не дай Бог цей придурок біди наробить.

Читайте також