В Ужгороді водій на "дев'ятці" збив 4-річну дитину і зник (ФОТО)

11
8

Про інцидент розповів громадський активіст Мирослав Горват.

ДТП сталася у суботу, 15 серпня близько 17:30 години у ромському поселенні по вулиці Гранітній в Ужгороді: у той час, як група ромських дітей гралася на вулиці, водій «дев’ятки» мчав на великій швидкості в сторону об’їзної дороги. Проїжджаючу повз дітей, авто зачепило чотирирічну Ольгу.

- Батько бачив на своїх очах, як його дитину збиває автомобіль. Сам водій з місця пригоди втік, - розповідає Мирослав Горват. - Місцевий житель одразу відвіз потерпілу до лікарні на БАМі, де лікарі діагностували у дівчинки струс головного мозку та забій печінки. Також одразу викликали і міліцію на місце ДТП. Завдяки оперативно-розшуковим заходам, міліціонерам вдалося буквально за півгодини встановити особу водія, який повністю визнав свою провину і погодився усі витрати по лікуванню дитини взяти на себе. За це подяка міліціонерам!

- Від себе додам, що проблема безпеки дорожнього руху по вулиці Гранітній на тій його ділянці, де є хороше дорожнє полотно є дуже гострою. Тут час від часу трапляються аварії, адже тротуарів нема як таких. Ще більше року тому наше «Об’єднання ромів Ужгорода» зверталося до міської влади Ужгорода з проханням встановити дорожні знаки обмеження швидкості по вулиці Гранітній. Тоді ця ініціатива була підтримана і погоджена на виконкомі, але знак не встановлений і досі, - акцентує активіст.

Mukachevo.net

Коментарі

К
К

Тротуарів там нема. Діти бігають туди сюди. У більшість селах нема тротуарів... Діти не винуваті, вони ще не розуміють що є небезпечно, відповідальні батьки, а також водій! Хоча би знак поставили пішохідна зона.

НН
но нє?

Батько бачив на своїх очах - крилата фраза

С
Семен

я не Семен, я ватный провокатор и хуйлобот и кацапо-парашное педрило, а путин-потерянное хуйло, умалишенный оккупант, ботоксный шизофреник и извращенец-педофил, мацква моя столица - там ишак поёт как птица!

В
віталька

Правильно так і Балажка каже, що ну випила і що а люди самі під калёса стрибали, я не кого не збивала НЕ колечіла і не вбивала, це все наклеп! Я ангел, і мене нема за що садити, та й менти мене напоїли в машині, а я сама не грама ні ні, я взагалі не п'ю і взагалі це не я була, а мій двійник а я вдома спала!

3
33

Они сначала за детьми не смотрят, а потом разорвали бы водилу неборака если бы он тормознул.

Ю
Юра

Це правда... На Гранітній малі циганчуки самі мало не скачуть під колеса, як саранча якась, а шоферам там скоро придеться не їхати а толкати машини.

О
ОЛЬГА.

На вул. Гранітній діти весь час граються на проїзжій частині вулиці як усебе у кімнаті.Якщо не вірите, проїдьте, побачите.За межі свого двора діти без дорослих не мають виходити на проїзжу дорогу.

Н
Ната

пішов нах семене. Туй пишуть за аварію а не за політику

Читайте також