В Ужгороді водійка Renault здійснила небезпечний маневр та потрапила на камеру (ВІДЕО)

30
3

Не пройшло й пів доби, як порушницю відшукали. Тепер вона сплатить штраф.

В пресслужбі патрульної поліції Закарпаття розповідають, що 8 січня, близько 23-ї години, одна із камер відеоспостереження, що на вулиці Мукачівській, зафіксувала автомобіль Renault, водій якого грубо порушив ПДP.

Так, автомобіль рухався вулицею Гагаріна і, нехтуючи дорожніми знаками та розміткою, виїхав на зустрічну смугу руху, а далі — проїхав залізничний переїзд, коли рух через нього заборонений.

Наступного дня, 9 січня, близько 9-ї години, інспектори розшукали автівку на вулиці Загорській. Окрім того, поліцейські одразу встановили особу, яка вчинила адмінправопорушення, керуючи автомобілем.

На порушницю патрульні склали протокол за ч.2 ст.123 (В‘їзд на залізничний переїзд у випадках, коли рух через нього заборонений) та ч.1 ст.122 (Порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг) КУпАП.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

С
Сергій

Так права купила та і на штрафи гроші мае!

ЕС
Елена Соломатина

В плане благодарности за спасение Казахстан просто обязан переименовать столицу Нур-Султан в Целиноград, так как его строили те же народы, что сейчас спасали!

П
Петро

Цілком тупа або безбашенна) Мало того шо червений на переїзді горить там поїзд може розмолотити та щи і проти двіженія в лобову)

Читайте також