В Ужгороді впіймали злодія, який поцупив мотокосу

15
0

Крадіжка мотокоси сталася ще 18 червня. Злодій до останього був переконаний, що таку "дрібницю" не викриють. Про це повідомила начальник міського відділення Ужгородського МУ ГУ МВС України у Закарпатській області Катерина Кийович. Того дня до ужгородської міліції звернулися представники дирекції АТ "Нова лінія" й повідомили, що з приміщення технічного персоналу зникла ...мотокоса.

Питанням крадіжки займалися працівники карного розшуку. Як з’ясувалося, того дня до "Нової лінії" шофер однієї з ужгородських фірм вантажних перевезень (яка обслуговує "Нову лінію") привіз вантаж. Допоки товар розвантажували, працівник "Нової лінії" покосив траву, й поставивив мотокосу в приміщення технічного персоналу. Двері не зачинив. Це помітив водій вантажівки, з якої розвантажували товар. Останній вподобав мотокосу, забрав її та поїхав додому. За словами К.Кийович, він не припускав, що його можуть викрити.

У вівторок, 6 липня, стало відомо, хто посягнув на мотокосу. Цей водій — мешканець Великоберезнянщини 1973 року народження. Він зізнався й відповідатиме за Ст. 18 КК України, що передбачає умовне покарання. До цього, у водія судимостей не було.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також