В Ужгороді вшанували бійців 128-ї бригади (ФОТО)

19
2

На зустрічі в Ужгородській міськраді був присутній особовий склад артилерійського підрозділу 128-ої ОГПБ, а також матері та вдови загиблих бійців.

Військовослужбовцям вручили цінні подарунки та грамоти, крім того для них організували солодкий стіл та екскурсію Ужгородом.

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов пообіцяв, що незалежно від того, чи дасть держава кошти, ужгородська влада забезпечить всіх, хто це потребує, земельними ділянками.

Військовий комісар Ужгорода, майор  Микола Журавльов пообіцяв всім вдовам, що особисто проконтролює відповідну підтримку сімей загиблих в боях.

Мукачево.net

Коментарі

.
.

черноволосое бабье сидит сплошь. Хули - ТАТАРЫ черножопые. Ржачно хохлов слушать что те типа славяне! Ага, щазз! Татарва голимая!!!

З
Закарпатец

Жили собі хлопцi насолоджувалися життям, ростили дітей , миловали дружину, шанували батьків - все було спокійно, мирно і більш менш добре. Але знайшлися "добрі"люди які вирішили за них- як далi жити краще - а краще повинно жити в Європі. Потім були майдан, Одеса, Донецьк, Луганськ, Маріуполь, Слов'янськ - гори трупів, натовпу калік, злидні простих людей і осиротілі сім'ї . Ніколи більше цi хлопцi не обіймуть своїх батьків , не приголублять своiх дружин, не візьмуть на руки своiх дитей. ЗА ЩО БОРОЛИСЯ ? НІ ЄВРОПИ, НІ НАТО, НІ ХОРОШОГО ЖИТТЯ, НІ СТАБІЛЬНОСТІ, НІ НАВІТЬ ЄДИНОЇ КРАЇНИ! ВСЕ ПРОСРАЛИ ЦІ БАНДЕРІВЦІ - БУДЬТЕ ВИ ПРОКЛЯТІ! ВЕЛИКЕ СПIВЧУТТЯ БАТЬКАМ , ЖIНКАМ ТА ДIТОЧКАМ

Читайте також