В Ужгороді ввели карантин до 15 лютого

13
11

За даними епідеміологічного моніторингу щодо рівнів захворюваності на гострі – респіраторні інфекції серед мешканців області, зафіксовано тенденцію до зростання кількості захворілих на ГРВІ в м.Ужгороді.

Темп приросту захворілих склав за останній тиждень 58,5%, особливо серед дітей до 17 років - 88,5%. За період з 22 по 29 січня зареєстровано 1320 звернень до медичних закладів м. Ужгорода з приводу гострих респіраторних вірусних інфекцій. Показник захворюваності перевищив епідемічний поріг у 1,2 рази.

Враховуючи дані оперативного моніторингу, складні погодні умови та динамічний ріст кількості відсутніх дітей, що захворіли на ГРІ до 17,6% в загально – освітніх навчальних закладах м. Ужгорода, 03 лютого 2015 року на засіданні робочої групи Ужгородського міськвиконкому вирішено ввести в дію комплекс заходів на епідемічний період, затвердженого розпорядженням міського голови від 20.10.2014 №384 та призупинити навчальний процес в загальноосвітніх та навчально-виховних комбінатах міста з 4 по 15 лютого 2015 року.

Також, за рішенням комісії з питань ТЕБ та НС при Ужгородській РДА, враховуючи суттєве збільшення кількості відсутніх дітей, що захворіли на ГРІ, призупинено навчальний процес у Шишлівській ЗОШ та виховний процес в ДНЗ с.Шишлівці.

Фахівцями Держсанепідслужби області надалі продовжується моніторинг за рівнем захворюваності населення на гострі респіраторні вірусні інфекції та проводиться широка агітаційно-просвітницька робота серед жителів області з метою покращення обізнаності населення з питань профілактики захворювань респіраторною групою інфекцій, в т.ч. щодо необхідності і користі вакцинації.

Коментарі

М
Мирослава

А у універі не буде карантину часом??

1
111

а у нас заставляють!!! !

ДП
до працівника

якби чула, то погодилася б з Вами, значить, мабуть, це в конкретній чи конкретних школах забороняють, у нас такої вказівки не було, я відмічаю всіх відсутніх, ну хіба, якщо попросять 1-2х не писати. До речі, у моєму класі з 33х аж 2 відсутніх вчора було, всі здорові. Але є і класи, де по 10 хворих...

П
працівник

Як не чулась? Не брешіть! Просимо підняти свої дупи з пановам з ратуші і прийти перевірити відсутніх чи ви боїтеся грипа?

Б
батько

У Мукачеві в школі з 30 дітей 6 ходять до школи инші хворі температура 39-40 тото по вашому нико не знає Та де тепер влада та й керівництво шкіл

М
Мама

У Мукачеві дуже багато хворих діток, як в школі так і в садочку, але ми ще трохи почекаємо, нехай більше захворіє, як завжди? Хто ж про це думає своєчасно, нажаль

ВД
вчитель до "до 3-б"

заборонено відмічати?цікаво хто це заборонив, бо я таке щось не чула, і цікаво, це Ви про яку школу так говорите. + грає роль не лише відсутність дітей у школі, а і звернення у дит.поліклініку.

Д3
до 3-б

В Мукачеві пока не буде,бо вчителям заборонено відмічати відсутніх.Це правда на 100%.

М
мама

Каждый год после каникул начинается карантин. Так продлите каникулы до конца февраля, а в марте имейте совесть и топите в школах и меньше будет заболеваний. Сидеть в куртках на уроках это не учёба. Вы же в Ратуше в куртках почему-то не сидите!!!!...Вопрос почему?

3
3-б

Скоро в Мукачеві тоже буде. В школах холодно

А
Антон

Куди вели?

Читайте також