В Ужгороді викрито держслужбовця, який вимагав хабар (ФОТО)

14
3

Бажання отримати неправомірну вигоду у посадовця виникло після можливості "відмазати" приватного підприємця від адміністративної відповідальності.

Ще й і схему цілу придумав. Гроші йому особисто ніхто не повинен був передати, а от щомісячна плата за послугу становила 5 тисяч гривень на картку дружини. Затриманий працює на посаді заступника начальника відділу Управління держпраці в Закарпатській області.

Посадовець налагодив щомісячну схему отримання хабарів з місцевого приватного підприємця за не притягнення останнього до адміністративної відповідальності. Затримали інспектора саме при передачі чергової квитанції про перерахування вказаних коштів правоохоронці, спільно з співробітниками прокуратури.

Інспектора праці затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі триває проведення першочергових слідчих дій. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.368 КК України та обрання йому запобіжного заходу.

Коментарі

ДН
До нижнього

Але ти і тупий . Зелебобік сказав ,що тепер " вся країна у смартфоні" і ніяких паперів не треба.

Б
Бунді

А яка робоча обстановка на столі у сього началника! Хоть би один папір для виду поклав

А
Анонім

Провірте Кольчино і усіх начальників ДМС як людей розводять на закордонних паспортах, ще і відкрито погрожують фізичною розправою...

Читайте також