В Ужгороді вимагають прибрати зображення російського композитора Чайковського

8
7

З вимогою прибрати зображення Чайковського до міськради звернулася ГО "Декомунізація. Україна".

Зазначимо, що зображення російського композитора Чайковського знаходиться на фасаді будівлі Ужгородської музичної школи, яка до 2022 року носила назву цього російського діяча. Влітку 2022 року музична школа позбулася назви російського композитора, одна його зображення так і не демонтували.

"Ужгородська міська рада, привіт, робіть щось з цим найближчими днями. Це центр міста і ганьба на вулиці Августина Волошина. Наших звернень вже було достатньо і це останнє. Інакше це вже зробимо ми", - додають на сторінці ГО "Декомунізація. Україна".



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ПБ
поддержка бачійови

мацкальські маркери треба прибирати. Бо они будуть тим ся прикривати, коли будуть бомбити, мародерити і т. д. Бо мацкальня начала войну под приводом «захисту» рускагаварящих. А ро факту якраз они май і пострадали. Хоча до многих не дойшло. І дале мацкалюзувуть.

Б
Бачі

Мова йде про символи російського шовінізму у нас перед носом- цей добродій народився, жив і помер у росії( Удмурдія, Москва, Петєрбург) кінця 19 століття тобто часів російсбкої імперії. Пану троцькому треба би мало шось почитати перш ніж ляпати своє важноє мненіє на публіку-ось що Чайковкський із себе представляє- «Попри частково українське походження і досить значну частину життя, проведеного в Україні, сам композитор не вважав себе українцем, уникав української мови[19] та використовував щодо українців зневажливе слово хохол[20]. «Я реаліст і корінна російська людина» — писав композитор у листі В. Погожину у 1891»

*
*****

Міська влада Ужгорода працює на "півшишечки"...

П
Пітьови

Є проблеми в державі. А за цього Ілліча ся узяли може ще за то, що він ніби до хлопчиків небайдужим був

П
Пітьо

Чайковський настояща російська фамілія. Вже зовсім всі й...ся? Нема більше проблем в державі?

У
Унгвар

Заметати го гюном у писок . Здоймуть го нараз ги митимуть уд гюн.

Ф
Фараон

Поддерживаю!

Читайте також