В Ужгороді випустили поштову марку "Парад Миколаїв" (ФОТО)

4
1

Її в прес-центрі «Вся закарпатська правда» представив завідувач кафедри туризму УжНУ Федір Шандор.

Зокрема він зазначив, що марка  є діючою, її можна замовити і клеїти на конверти. Також Федір Шандор показав нову марку із зображенням Боржавської вузькоколійки.

Протягом прес-конференції пан Шандор розповів і про атракції, які відбудуться в Ужгороді у день св. Миколая. Свято почнеться 19 грудня о 12.00, саме у цей час в місті відбудеться святкова «навала» Миколайчиків, які роздаватимуть цукерки.

За пів години на Театральній з’являться і дорослі Миколаї.  Їх буде понад 150. Вони пройдуть вулицями міста і завітають до дитячої поліклініки.  О 13 годині разом з представниками міської влади буде запалено головну ялинку міста. А о 17 годині в книгарні «Кобзар» відзначать кращі видання.

Нагадаємо, школярі-Миколайчики роздають цукерки на святі щороку з 1996 року, а дорослі Миколаї вийдуть на вулиці уже вчетверте. Як повідомляло раніше Мукачево.net, деякі з Миколаїв на Парад приїдуть на велосипедах.    

Коментарі

М
Мукачівець

На улице Одесской, там где постройки 60-х годов, все балконы в аварийном состоянии. Я на эту угрозу я неоднократно обращал внимание главного архитектора Вадима Мстиславовича. Однако тот молчит, как гроб. В следующий раз уже балкон человеку на голову может свалиться. Тогда уже точно не выживет.

Читайте також