В Ужгороді з 1 травня знову зростуть тарифи на водопостачання

11
9

Таке рішення сьогодні, 26 березня, прийняла Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Таким чином, у Комунальному підприємстві «Водоканал м. Ужгород» тарифи на водопостачання і водовідведення зростуть на 6,49%.

Разом з тим, згідно даних, які повідомив на власній сторінці в Фейсбук член Нацкомісії Андрій Герус, в Ужгороді один з найвищих тарифів на водопостачання в країні – вище, ніж 10 гривень за кубічний метр. «Лідирують» у цінах на воду також Київ та Кіровоград.

До слова, вже з квітня для закарпатців почнуть різко підвищуватись ціни практично на всю «комуналку» - газ, опалення, гарячу воду, електроенергію.

Мукачево.net

Коментарі

Х
ххх

Шторм, цунами, наводненье? - Это Путин, без сомненья! Ливень, оползень, циклон - Виноват конечно он. Сель, лавина, камнепад? - Ясно: Путин виноват! Смерч, тайфун, землетрясенье - Нет от Путина спасенья!

Д
Дивлюся

У Сколе 1 куб води в районі 20 грн. буквально недавно про це дізнався. але все одно подальше підвищення вартості води для однієї з найбільш багатих областей на воду просто дурдом

СТ
Слава тарифам!

Цiнам слава! Здобули! Перемога!

П
Патріот

Все - для України! Все - для перемоги! Коли народ єдиний - він непереможний!

А
АДМІН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

виклади декларацію про доходи гонтарєвої!!!! на тсн) офіційно она написала що отримує 26 міліонів!!!!! а нам кажуть затягувати паски!!!

6
666

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))USA

Т
тячивець

пане порошенко та яценюк схаменится що ви робите та вже переплюнули Януковича в ненависти до свого народу невже доля Януковича вас ничому не навчила

Г
городянин

А що ви хотіли? Ми ж живемо в Закарпатті, у нас нема своєї води, всю воду постачають з інших областей!!! Було би добре якби у нас була своя вода, своя мінералка, гори із струмками і потічками, але на жаль ми живимо в Закарпатті в нас цього нема, навіть річок нема в місті Ужгород та Мукачеві. Вся вода із других областей....... *Звісно це був сарказм, але в реальності у нас вода дорога тому що комусь потрібна нова машина, будинок і земля біля Буковеля. Також дехто хоче віддихати на Кіпрі. **Пам'ятаєте коли тільки підняли ціну на воду? Всі матом крили в інтернеті, був мітинг - до речі на якому я був. Як думаєте скільки людей прийшло на мітинг? Виходить що у нас в Закарпатті живуть або самі багатії яким пофіг яку ціну платити за воду, або тупе стадо - точніше бикота яка може тільки срати в коментах!

5
5

Но типирька заживемо по-новому... Не заплатиш за комуналку - заберуть квартиру... ... усі до Порошенка в приймальню.... там тепло (можна зі своїми палатками). ГРІМ БИ ПОБИВ ТИХ ПОЛВТИКАНІВ ТА ЇХНІЇ ДІТЕЙ, ЗА ТО ЩО ВИНИЩУЮЮТЬ ВЛАСНИЙ НАРОД.. КО ЗА ТРЕТІЙ МАЙДАН -----КОМУНАЛЬНИЙ---------

Читайте також