В Ужгороді з продажу вилучили муніципальну газету? (ОНОВЛЕНО)

6
3

За свідчення джерел, причина у сторінці, яка присвячена продажу та оренді міського майна.

Як стало відомо Мукачево.net, цієї суботу в Ужгороді зник з продажу черговий номер газети «Ужгород», засновником і видавцем якої є міська рада. Газету не можна придбати в жодному кіоску міста. За словами продавців у кіосках, цього тижня вона їм не надходила. В той же час працівники видавництва «Закарпаття» підтвердили нам, що номер друкувався.

Редакції вдалося отримати примірник видання від одного з передплатників (їм газета все ж надійшла). Якихось «підозрілих» матеріалів, які б могли стати причиною вилучення газети з продажу, ми не знайшли.

Однак в газеті є ціла сторінка присвячена продажу та передачі в оренду міського майна та землі.

Джерела Мукачево.net наполягають, що саме ці оголошення і стали причиною вилучення накладу. Цікаво, куди саме зник наклад, окрім того, що надійшов передплатникам, тобто чи не залишився він у розпорядженні видавця, а ним є міська рада.

З цим запитанням Мукачево.net звернулося до міського голови:

"Наскільки мені відомо, газета надійшла до передплатників. Так. справді, чула від кількох людей, що газету важко було знайти в кіосках, - прокоментувала прес-секретар міського голови Алла Хаятова. - Причин цього не знаємо. Не знаємо, позаяк ані я, ані, звісно, мер не контролюємо продаж газети і загалом її господарську діяльність, якщо видання цієї суботи дуже зацікавило читачів - думаю, цьому б зрадів редактор. Цього тижня я з ним іще не говорила"

Так чи інакше, ми публікуємо інформацію зі зниклої газети про найцікавіші об’єкти нерухомості, які надаються  оренду:

- Будівля пл. 100 кв.м. за адресою: вул.. Волошина, 24. Орендна плата: 1369 грн. в місяць. Термін подачі заявки до 03.06.2012р.

- Мансардне приміщення пл.. 31,5 кв.м. за адресою: вул.. Крилова, 14/7. Орендна плата: 160 грн. в місяць.  Термін подачі заявки до 03.06.2012р.

- Будівля пл. 535 кв.м. за адресою: вул. 8 Березня, 46 Г. Термін подачі заявки до 29.05.2012р.

Коментарі

У
Ужгородець

- Будівля пл. 100 кв.м. за адресою: вул.. Волошина, 24. Орендна плата: 1369 грн. в місяць. Термін подачі заявки до 03.06.2012р Хороша ціна! При тому реальні ціни в центрі починаються від 8 євро квадрат у підвалі без ремонту.

А
Ала

Для журналіста газети: продаж не контролюється, для обдарованих!

ЖГ
Журналіст газети

"не контролюємо"???? Та редактор Андрій бігає пере тим, якздати в друк газету до Поорєлова... А останній доки не передивиться все не дозволяє друкувати...

Читайте також