В Ужгороді закрили готель «Інтурист-Закарпаття»

43
7

Відповідне рішення виніс вчора, 20 грудня, Закарпатський окружний адміністративний суд.

Як повідомляють у пресслужбі Закарпатського окружного адмінсуду, зупинили роботу готельно-туристичного комплексу «Інтурист-Закарпаття» задля безпеки здоров’я та життя його відвідувачів.

Так, суд задовольнив позов ДСНС Закарпаття, повністю зупинив роботу готелю, розпорядився опечати вхід та відключити від енергоживлення до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки.

Коментарі

М
магдалина

Правильно, спочатку універмаг, а тепер черга дійшла і до готелю Закарпаття, спеціально довели до такого стану а тепер можна і прихватизувати.Ох і ................. все їм дай, но почти даром.......

О
Олександр

приберіть сись byMGID ми і самі знайдеме шо популярне в мережі і так тупить сись сайт

У
Ужгородець

І сміх і ... Правильно написати-б треба було : суд виніс рішення закрити , а не закрив. Готель як працював так і буде далі працювати. З цим рішенням можна сходити ... Навіть якщо власник програє апеляцію то і дальше будемспокійно працювати , санкцій ніяких. Головне занести Потім трохи грошей в виконавчу і т.д.

У
Україна

Був там неодноразово. Вже не хочу. Розплідник інфекцій і срачу. Повії ,сумнівні приїжджі. Інтер'єр з минулого століття.

К
Кук

Най віджимають! То ужас, ніякі гроші невкладають стоїть страх такий, а шо там в середині то жах! Правильно взорвіть тот інтуричт!гадюшник!

НТ
не тупи

віджимаються

П
Петро

Віджимають?

Читайте також