В Ужгороді замінували авто місцевого прокурора. Вилучили предмет схожий на гранату (ФОТО)

8
5

Вчора, поліції надійшла інформація про ймовірне замінування автомобіля у дворі загального користування на вулиці 8 Березня в Ужгороді.

На місці події працювали співробітники Ужгородського відділу поліції, патрульна поліція, управління карного розшуку ГУНП, слідче управління поліції області, в тому числі і відділ з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини, слідчого управління, вибухотехніки, кінологи, криміналісти, рятувальники, служба газу та медики.

У поліції розповідають, їм вдалося встановити, що до дверці автомобіля «Mitsubishi Pajero» з боку водія невідомі приєднали предмет, схожий на гранату з запалом. Знахідку правоохоронці демонтували та направили на експертизу. Автомобіль доставлено на спецмайданчик Ужгородського відділу поліції.

Видання УНН зазначає з власних джерел, що автомобіль належить керівнику Ужгородської місцевої прокуратури.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 194 ККУ, тобто замах на умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу чи вибуху. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, нещодавно в Ужгороді на авто прикріпили невідомий предмет, через який підняли на ноги багато правоохоронців.

Коментарі

Т
Тьотя

До Оксани ,хотіла би бачити яка ви чесна .Вам ніяк не угодиш ,одне слово прокурор ,значить він рішає якісь ,закони ,вироки но комусь то не по душі .По вашому всі прокурори всі судді то сволочі чесних нема ,то видно шо комусь він не пішов на поводку ,а за це знаєте ,вот і все !Скільки в нашій державі злочину ,преступності не так просто то бути прокурором і і потім переживати за соїх рідних наш народ озвірів у цій державі довбаній ,то би нашим депутатам вішати грати та стріляти в них !

П
Патріот

А авто звісно не його, а безробітної тещі...

В
верховинець

нехай купить собі деу сенс!!!дешевше обійдеться!!!

О
Оксана

То замінували ти загранатили?) Гадаю, якщо не ховали, а повісили на двері - це був якийсь натяк, і прокурор вірогідніше усього навіть знає хто і за що. Чесним людям гранати на двері не вішавуть.

3
369

я думаю шо такий кіпіш, а то прокурор, тепер усьо ясно... жебрака би там шапками насмерть замітували та не було би і десятої частини тих ментів

Читайте також