В Ужгороді запалила свої вогні головна ялинка міста (ФОТО)

14
4

Сьогодні, традиційно у день Святого Миколая, о 13.00 на Театральній площі в Ужгороді було урочисто запалено вогні головної ялинки міста.

На дійство прийшло багато городян та діток у ковпачках Миколайчиків  - помічників Святого Миколая. Традиція учнів 5-6 класів одягати ковпачки і роздавати перехожим цукерки має ось вже 15 років і  проходить в Ужгороді щороку. Цьогоріч, щоправда, дзвіночків помічено не було, однак, було помічено хлопавки, якими діти радісно бахкали на площі.

Свято розпочали артисти Закарпатського театру ляльок "Бавка", які привітали дітей і городян з початком зимових свят та днем Святого Миколая. А потім на сцену вийшов міський голова Віктор Погорєлов, який, привітавши дітей, попросив їх вигукнути традиційне "заклинання" "Ялиночко, гори!". Вогні ялинки запалилися і тепер погаснуть лише на Старий Новий рік.

Тут-таки, на сцені директор заводу Турбогаз Михайло Качур вручив призи переможцям конкурсу на найкращу ялинкову іграшку.

Коментарі

X
x-фактор

Головні ялинки Ужгорода у ленндиди і погорелого дома. А лампочки у електрокова...

Д+
до +380

Мукачівська ялинка завжди була краща.... Та ще додумалися її в обід запалювати)))) Вогні, напевно, було "дуже" видно))))

С
славик

страшный веник поставили.

+
+380

Це шо реально головна ялинка області? Та сисе ВІНИК, на фоні мукачівської ялинки)))))

Читайте також