В Ужгороді засудили на 4 роки 23-річну дівчину за смертельну ДТП (ФОТО)

17
5

Аварія трапилася у вересні минулого року в обласному центрі.

18 вересня 2020 року на вулиці Собранецькій 23-річна дівчина на автомобілі «Skoda Fabia» не впоралась із керуванням, виїхала на узбіччя та зіткнулася з деревом.

Було доведено, що водійка значно перевищила допустиму в населеному пункті швидкість та перебувала за кермом у стані алкогольного сп‘яніння. Внаслідок зіткнення 19-річна пасажирка загинула на місці події. Ще одна дівчина, яка перебувала в салоні авто, значних травм не отримала.

З моменту вчинення ДТП дівчина перебувала під вартою. Наразі ж вирок Ужгородського міськрайонного суду, яким її визнано винною, набув законної сили.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ОЗ
Око за око

А чого ти чаба ждеш усього від інших? Я, чаба, попереджаю завжди, що за смерть смерть. Балажка десь аж у київ втікла вбивати. Пока Бог милує мене і моїх рідних.

К
капелан

могли ще в СІЗО подержати до вересня і зразу випустити по закону Тимошенко

Х
Хто

Така?

1 рік

Ну нічого собі за 1 рік винесли приговор, нема слів правосуддя

Ч
Чаба

Це позор вонючого активіста Павлова, бандита чмиря відпускають, пяну яка вбила чиюсь дочку і покалічила іншу на 4 роки сажають , цигана який з квартири вкрав телевізор і велосипед на 3 роки сажають, як так? Позор вонячий! Стільки наше життя коштує! Позор продажний а не вирок!

Читайте також