В Ужгороді затримали чоловіка, який завернув "травку" у стару двадцятку (ФОТО)

10
2

Учора, близько 14:00 години, патрулюючи вулицею Шухевича, поліцейські помітили чоловіка, який почав помітно нервувати, побачивши службове авто ТОРівців.

Як розповідають Управлінні патрульної поліції Закарпаття, при спілкуванні 25-річний чоловік підозріло себе поводив, тому патрульні вирішили здійснити поверхневу перевірку.

Саме тоді вони виявили в гаманці громадянина згорток з речовиною рослинного походження, зовні схожою на наркотичну.

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин справи, адже в діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 309 ККУ, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Мунко

Вилучення предметів з кишень не є поверховим оглядом, а є ОСОБИСТИМ ОБШУКОМ, який слід проводити у відповідності до вимог КПК та ЛИШЕ після початку досудового розслідування (ВС/ККС у справі № 711/6059/19 від 18.11.2020)

М
Мунко

Ну всьо, взяли наркобарона))) такий кіпіш за траву... П..здец наркота... А поліція все нарушає, поверхневий огляд робить))) це взагалі неможна, по карманам лазити...

Читайте також