В Ужгороді затримали двох чоловіків: одного - з кастетом, а іншого - з наркотиками (ФОТО)

11
0

Підозрілих чоловіків правоохоронці виявили днями, патрулюючи вулиці Грушевського та Українську.

Так, на вулиці Українській, поліцейські помітили припарковане авто Volkswagen, водій якого сидів за кермом у безсвідомому стані. виявилося, що 44-річний чоловік перебував із явними ознаками наркотичного сп’яніння. Крім того, під час поверхневої перевірки авто, патрульні виявили кастет, телескопічну дубинку та ніж. Усі предмети були зовні схожі на холодну зброю.

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу, адже в діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.


Інший випадок трапився на вулиці Грушевського, де поліцейські помітили підозрілого чоловіка, який почав нервувати, побачивши службове авто ТОРівців.

Під час поверхневої перевірки, копи виявили у 28-річного чоловіка 2 згортки фольги — в одному була речовина кристалічного походження, зовні схожа на наркотичну, в іншому — рослинного походження.

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин справи, адже в діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також