В Ужгороді затримали наркоторговця, який промишляв біля під'їздів і супермаркетів

7
2

28-річному ужгородцю інкримінують незаконне придбання, зберігання та збуту канабісу в густонаселеному районі обласного центру.

В пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури розповідають, що зловмисник призначав зустрічі клієнтам неподалік багатоквартирних житлових будинків чи супермаркету, де і збував згортки з особливо небезпечним наркотиком.

Під час ошуку в помешканні підозрюваного, правоохоронці вилучили речовину рослинного походження та саморобні пристрої для куріння. Вилучені предмети скерують на відповідну експертизу.

Підозрюваного в наркоторгівлі 28-річного чоловіка суд взяв під варту з правом внести 134 тис. грн застави. Наразі триває слідство за ч. 2 ст. 307 КК України.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

З
закарпатець

Дурниці...А простий довган, шо люди курять то не наркотик? А листя сухой дубовой? а заварка чаю в листях-то здоровой? Я,то всьо пройшов з детства з 7-м року, і мати ня з вутцьом лупили, колим у няня "памир",або" верховину"тягав з пачки. З часом через 27років курящого"стажу", як поняв шо то мені не треба, і оно мені лишньой-тяжко, но лишивімся тої дурної, пагубної прівички, і нич-живу дякувати Богу!

Т
Троцкій

Якась маячня. В нормальних країнах канабіс легальний, а у нашого нарковідділу "особливо небезпечний наркотик". Хоча не дивно.

Читайте також