В Ужгороді затримали шахрая, який за $10,5 тисяч обіцяв "звільнення з полону" (ФОТО)

32
1

Тепер чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі, а правоохоронці перевіряють його на причетність до вчинення інших злочинів.

Днями до поліції звернулася ужгородка та повідомила, що постраждала від дій малознайомого чоловіка, про це повідомляє Головне управління Національної поліції Закарпаття.

Шахрай, за певну суму грошей, обіцяв заявниці свою допомогу у звільненні її чоловіка-військовослужбовця з російського полону.

Зловмисник скористався психо-емоційним станом жінки та запевнив, що має достатньо зв’язків на території рф, щоб посприяти визволенню українського захисника з полону. Довірившись, потерпіла передала шахраєві за «повернення чоловіка додому» 10,5 тисяч доларів США. Після отримання грошей фігурант зник і перестав виходити на зв’язок.

Копи швидко встановили особу зловмисника – ним виявився 37-річний раніше судимий житель Тячівського району. Його негайно розшукали та затримали.

Наразі чоловіка поміщено до слідчого ізолятора. Відкрито провадження за ч. 3 ст. 190 ККУ, тобто шахрайство, вчинене у великих розмірах.

Суд обрав для нього запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 380 тисяч гривень.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

МЦ
Мукачево циганськоє

У Мукачеві тоже є такий циґан-рішала. Сурмай Руслан. Афер сраний

Читайте також