В Ужгороді затримали тренера по боксу, який розбещував 14-річну вихованку

10
11

В Ужгороді поліція затримала тренера з боксу за сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи. Інформацію Суспільному Закарпаття підтвердила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

За її словами, тренера затримали згідно статті 208 (затримання уповноваженою службовою особою) у одному з готелів Ужгорода. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Через сексуальне насильство, щодо неповнолітньої, правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі від п’яти до семи років. У справі триває слідство. Наразі правоохоронці вирішують питання про оголошення чоловіку підозри.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
Вася

До Івана: тренер може позвати до себе чи зайти у кімнату до учнів на консультацію дати поради перед боєм та інші консультації. У даному випадку він повалив дівчинку, вона почала кричати на то збіглися інші дівчата які також почали кричати і він відпустив її. Тренеру по боксу тяжко розбити лице але надіюсь що розібьють!

Л
Лариса

В Мукачево есть такой Носалюк, который тоже детей развращал.

І
Іван

Шо немогла го по кокошах копнути? Точно медалі в ужгороді не завоювала! Та і вообще шо ви знаєтее про ту дівку може вона вже з 13 років ся куверкать і самазваблювала і залицялась до слабаумногг діда! А може і ні, але дуже дивно що вона була одна в кімнаті! Нас коли возили ми по 3-4 були в одній кімнаті!

АА
Адольф Алозоєвич

Навіщо було відкривати для союзників "другий фронт " . ЦИВІЛІЗОВАНИЙ СВІТ прийшов би до вас скоріше. Ми б встигли утилізувати .... і ЦЮ нечисть і "помилки природи" . Не дали ! Тепер живіть з цим в стразу за своїх дітей , рідних , ..... свій з@д . Ауфідерзейн , унтерменш.

Ц
Ціґань

гомосеку на нары

Н
нетерпимий

най лем укажуть на свою орієнтацію публічно

СП
Світ перевернувся

Зараз прийдуть геї з Європи і напишуть тут, що то природньо. Вони там уже скоро і педофілію узаконять. Вони сьогодні якісь указ видали, що бути геєм. Європарламент ухвалив резолюцію, якою оголосив Європейський Союз «зоною свободи ЛГБТ+». Про це повідомила пресслужба Європарламенту. «ЛГБТ+-люди в ЄС повинні користуватися свободою жити й публічно демонструвати свою сексуальну орієнтацію і гендерну ідентичність, не побоюючись нетерпимості, дискримінації або переслідувань», — наголосили в резолюції.

ГД
Ганна до вчителя

А Вас, шановний, НЕ вчили, де треба коми ставити???

Ю
ю

кіть то правда, то линдик му одрізати! Пак давай дітвака таким збоченцям на секції...

В
вчитель

а чому у такому малому тексті, стільки граматичних помилок, ви що шановні невчили в школі граматику?

М
Місцевий

Якому Суспільному? Коли плагіатите новини, то хоч правте.

Читайте також