В Ужгороді затримали водія, якого вже двічі ловили на водінні напідпитку (ФОТО)

5
7

Подія трапилася сьогодні, на вулиці Івана Франка, в Ужгороді.

Інспектори зупинили авто Renault за те, що водій не ввімкнув покажчик повороту.

Перевіряючи документи, патрульні з'ясували, що керманич позбавлений права керування Ужгородським міськрайонним судом.

Окрім того, під час спілкування охоронці порядку помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій відмовився від огляду на стан сп’яніння.

Патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння, втретє за рік) та ч. 4 ст. 126 (Керування автомобілем особою, що позбавлена права керування) КУпАП.

Оскільки водій не виконав рішення суду, охоронці порядку викликали на місце події слідчих, які надалі займатимуться цією справою.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
Віолеточко

Мене за 7 років жодного разу не спинили. Так, я наїздив десь 100тис км. Щоранку перевіряю, чи світять поворотники, не літаю, паркуюся правильно - для мене пройтися 500м не проблема. Не язикую, не поучаю.

Й
Й

То не крису тонировщика зловили?

В
Віолета

Поліція лише з порядних людей може знущатися, шрафи на ходу виписувати.Зупинили сина, сказали поххав на знак проїзд заборонено.Виявилося знака там не було. Так що ви думаєте виписали штраф що не світила одна з двох лампочка підсвітка задніх номерів, ще з такою радісною ухмилкою це робили, що аж тошно дивитися було на низ.Сволочі, недолюди , можливо не всі, але набрали в ту поліцію всяку шушару ,невиховані, мають 11 класів і без елементарної людяності. Там , де треба дійсно їхні дії, то вони сикуни.

Д0
До 09:52

Підтримую. Буде п'яний їздити, штрафи будуть малювати, а він платити не буде. Поцікавтеся процедурою і термінами повернення прав на керування в Німеччині, після того, як зловлять випившим. Це майже нереально взагалі, бо така людина прирівнюється до вбивці, яка свідомо сіла п'яною за кермо, щоб нашкодити іншим. Із відповідними наслідками.

П
Прокурор

І третій і пятий раз буде за руль сідати п‘яний докі не заберете того корча сраного у нього. Шо за закони дурні? Чого машину не забрали у нього???

Ц
Ціґань

я ся 100 раз пудряд зальлятий воджу, та не гонни ня имити

М
Місцевий

Це вбивця. Потенційний.

Читайте також