В Ужгороді затримали за кермом п'яного сина екс-нардепа з угорськими правами на авто з швейцарськими номерами (ФОТО, ВІДЕО)

74
32

Сьогодні під ранок, близько 5:00 патрульні поліцейські через не увімкнений поворотник зупинили авто марки "Mercedes" на швейцарських номерах. Керував автомобілем 21-річний закарпатець.

Як дізналося Мukachevo.net, правоохоронці запропонували юнаку продути "драгер", він погодився. Апарат показав перебільшення алкоголю у крові у два рази, а саме — 0,46 проміле.

Опісля, вони поїхали на освідчення у найближчу лікарню, де у присутності лікаря повторили процедуру. Тоді вже "драгер" показав результат 0,44.

Але, лікар, Тереш Василь Михайлович, який засвідчував результат написав у висновку, що молодик повністю тверезий.

У цій історії є кілька цікавих фактів.

По-перше, юнаком, якого затримали патрульні виявився Бедь Юліан, який є сином Віктора Бедя, екс-нардепа, а тепер Ректора Ужгородської української богословської академії.

По-друге, 21-річний закарпатець хизувався посвідченням журналіста видання "Срібна Земля", яке належить його батькові. Але, як можна побачити на фото, печатка на "ксіві" адвокатського бюро.

По-третє, молодик кермував автомобілем на швейцарських номерах, а патрульних показав угорські водійські права. 

Затриманий поводився дуже зухвало, кричав у наркодиспансері, що він журналіст і усіх позвільняє.

Коментарі

У
ужгор

а на наркоту заболи првірку робити ганьба

С
согласен

правдища

Х
Хозяен

Майже нічого не дав на лапу тому і роздули з цього театр аяяй негодяй ви Юліане, зажали від поліції грошенят! Як же нашій "мусороті" тепер прожити?!

Х
хабар

злодії депутатські всі поголовно так у нас принято

М
мукачівський

Та то Лісничко на фото. Ментяра з Мукачівського ППСа. Шо Бедь мало грошей запропонував за порішати?

ДZ
До zoltan

Маєш паспорт закордонного угорця . А живеш в Україні . Бо добре в ній жити .

ДБ
До Бабай

Добре що не "ЯКУДЗА"?????? так в нас на закарпаті сплошні сепаратісти,ви що не бачете?європейскі номера машин атакують!!????

Б
Бабай

Швайцарське авто еш мадярські права - та чи це не є ознаками сепаратизму у цього молодого пана? Як таке можливо - його ж батько такий щирий патріот. Навіть, бороду має!

Z
zoltan

Отец не отвечет за поведение сына, сын за поведение отца. Так что полностю нормально, что у сына мадярофона и великого патриота - который в 1991. году провалил референдум а статусе нашего края - отца венгерские права и машина с швейцарскими номерами :)

ШХ
шерлок халОЙмес

Чомусь обличча інших порушників заштриховуєте "кубиками" , а цього ні.... Чому ????

ДІ
До Іштван

Іштване і Вуйко нарас видно погоно носіїв прям як епідемія ужас??

В
вуйко

Іштване, пак ти якось не по європейськи міркуєш пак ото люди лем та кажуть як має боти для других, а кіть для єдного себе буде иншак, та шо велика біда? но нє?

Л
Лоци

Чоловіче у Австріяків, Бельгійців такі штрафи,бо зарплати мало більші !!! Туган не лише штрафи девись,а і зарплати, но що саме цікаве це то що в них є то що нема у нашій державі!!! ПРАВА ГРОМАДЯНИНА І ЛЮДИНИ !!!

І
Іштван

Утиць гойкає ож вшиткі мадяри немйов, а туй аде діти мавуть мадярські гражданство

А
Аватар

Судя по слишком яркому сюжету,а на видео паренёк адекватный вроде, без тех симптомов которые вы ему на сочиняли, вывод напрашываетса один, 70% истории было написано хорошем и талановитим писателём, в стиле фентези! Триллер может и в жанре ужасов...

М
Мадярка

До Справедливість то ви не розумiете правду по балоганьски, (вiн не просто вiв себе зухвало вiн навiдь нападав на лiкаря) головне шо напишуть, так формуеться ненавiсть до людини

С
Сенсей

Май жек так і є Іванови на погони не накинеш будеш наказаний

М
Мукач

О Іван десяти літровий ))) щось тут не то з Іваном за десять літрів можна хоть про що договоритись??кідь Іванови не зальєш десять літрів то будеш на сайті росписаний хахаха

Ч
читач

Посвідчення журналіста видане 1.01.2016 року, а наказ згідно якого видали посвідчення від 23.08.2016 року. Як таке може бути????

ДЛ
до Лоци

і штрафи як у АВСТРІЯ від 2200 ойро до 500 000 ойро в залежності від статків БЕЛЬГІЯ від 1500 ойро БОЛГАРІЯ від 750 ойро якщо так то всі будуть згодні.....

Л
Лоци

АВСТРІЯ 0.49 промілей БЕЛЬГІЯ 0.49 промілей БОЛГАРІЯ 0.49 промілей

С
Справедливість

По-перше я шось не бачу щоб Затриманий поводився дуже зухвало, кричав у наркодиспансері на відео нормально веде себе видно що не пяний, їхав нормально нічого не порушував ( зупинили за невключений поворотник- хаха ну це ж смішно), це можна просто написати хоть-шо, якщо Поліція помилилась, то чому відразу розкручувати цю тему, врач з сказав що затриманий тверезий, це все доказує що наша Поліція не професійна і робить багато помилок.. По-друге яка різниця що він їхав на інозених номерах і з угорськими правами у нас більше половини Закарпаття так їздить..)) по-третє є більш серйозні події які б можна було писати це ж смішно уже начинають наговарювати і перекручувати, це що підготовка до виборів??) Може б краще писали про завищені ціни на Воду, Газ, Бензин, Продукти.

М
Мадярка

Но та што шо мадярськи права, жони iдуть у мадярьшену рожати бо там дешевше, за категорiю на скутер просять 150 доларiв бо нездаш нiколи, авто в трiчi доророжi, може мало цiни спустять жиди бо скоро в африку пiйдемо лiкуватись

Т-
Теверезість - норма життя

Наказ Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров'я України від 9 вересня 2009 року N 400/666 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 6 жовтня 2009 р. за N 931/16947 Із змінами і доповненнями, внесеними наказом Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров'я України від 10 липня 2015 року N 843/423 2.7. Установлення стану алкогольного сп'яніння здійснюється на підставі огляду, який проводиться згідно з вимогами цієї Інструкції уповноваженими особами Державтоінспекції МВС, патрульної служби МВС з використанням спеціальних технічних засобів, показники яких після проведення тесту у видихуваному повітрі мають цифровий показник більше 0,2 проміле алкоголю в крові.

1
123

І шо з Того що затримали? Забудуть скоро за нього як і за Лупяка, бо батько порішає

У
Українець

Но все, на суді укажуть шо тверезій був. А поліцейським втулятьть перевищення повноважень і кримінальну справу відкриють. Дайош реформи!

О
Орест

Йому підкинули мадярські права....

Я
Я

Круто

ДТ
Дмитрий Тымчук

Анархия мать... Какие милые привычки .

В
вiталька

Ну так хай напишуть на упаковці "драгера" - Лише для тих, у кого няньо не депутат\начальник\директор\ідт. Хай не тратять лишні для касти "непрікосновенніх". Зачем робити шоу з затриманням якоїсь "шишки" або родича "шишки", якщо через 2-3 дні іх і так звільнять і ще будуть вибачатись.

К
Кутиць

Біч...

Б
бидло

всі бидляки видноі злодії в законі

Читайте також