В Ужгороді завершиться тур

6
0

представлення нового роману Андруховича

У п’ятницю, 27 квітня, в Ужгороді завершиться всеукраїнський тур представлення нового роману Юрія Андруховича «Таємниця». Один з найвідоміших сучасних українських письменників у світі побуває в Ужгороді після довготривалої перерви. Востаннє Юрій Андрухович був в Ужгороді, коли проходив практику у видавництві «Карпати». Про це ЗІКу сьогодні, 24 квітня, повідомив голова неформального клубу митців і культурологів «Культурне братство» Олександр Гаврош.

Андрухович також візьме участь у проекті «Карпатська саламандра». Як розповідає його організатор Вік Коврей, акція спрямована на пошук і підтримку молодих авторів, які пишуть українською мовою. Кінцевою метою є видання однойменного альманаху. Акції «Карпатської саламандри» географічно охоплять всю область – Рахів, Виноградів, Іршава, Мукачево, Перечин. Фінансову підтримку надала обласна державна адміністрація.

27 квітня закінчиться в Ужгороді «Весняними медитаціями». Свої твори читатимуть Вік Коврей, Андрій Любка, Валентин Кузан, Інна Мочарник, Христина Вінявська, Надія Вишневська. Завершиться «Карпатська саламандра» також в Ужгороді восени – грандіозною «Битвою поетів».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також