В Ужгороді завершився 2 тур Закарпатької ліги КВН (ФОТО)

11
1

В Ужгороді відбулися ігри 2-го туру сезону 2011\12 Закарпатької ліги КВН.

Чотири дні в залі Падіюну 25 команд Закарпатської ліги змагалися за місце у наступних турах гри. За результатами минуло тижневих ігор туди запросили тільки найсмішніших.

Жартували про закарпатську політику, свята Валентина, Захисника відчизни і, чомусь, Пасху.   Також, чимало жартів були присвячені Віталію Кличку і його останньому бою.

За підсумками ігор, найяскравішою командою туру по праву можна назвати «Корову гумору». Це новостворена команда, але всі її учасники вже добре відомі прихильникам КВНу через участь у інших проектах Закарпатськаї ліги. Цьогоріч, майже всі члени цієї команди, за підтримки Закарпатського «УДАРу» представляли нашу область на фестивалі КіВіН 2012 в Сочі. За словами хлопців, на цьому фестивалі вони загартувалися на весь наступний КВНівський рік. Відтак, їхню гру, як яскраву і дуже професійну, відмітили майже всі члени журі, а чимало команд-супротивників навіть присвячували цій команді свої жарти. 

Коментарі

М
Мукачівець

Мда....сайт "Мукачево.нет",а розхвалили ужгородську команду...В закарпатській лізі виступає мікачівська команда,яка теж яскраво виступила і зайняла 1 місце в своїй грі!

Читайте також