В Ужгороді збиратимуться представники "Асоціації платників податків"

14
0

У ці дні Всеукраїнська Громадська Організація «Асоціація платників податків України" візначає своє 15-річчя. З цієї нагоди в Ужгороді відбулися урочисті збори..

Голова Ради територіального відділення  АППУ у Закарпатській області  Заслужений  економіст України Марта Волощук у своєму вітальному слові розповіла історію створення територіального відділення, яке тепер об’єднує майже 400 членів – юридичних і фізичних осіб -  та подякувала  активу і керівництву області за підтримку і плідну співпрацю.

Учасників зібрання  привітали  Перший віце-президент Асоціації платників податків України Василь Матійчик, заступник голови Закарпатської  обласної ради Андрій  Сербайло, заступник голови-керівник апарату  облдержадміністрації Антон Громовий,  заступник начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Віталій Кричко, представники різних громадських організацій.

Було відзначено велику  роль асоціації у налагодженні  діалогу бізнесу і влади, у  формуванні високої податкової культури платників, проведенні масово-роз’яснювальної роботи.  Андрій  Сербайло  наголосив, що серед  членів асоціації багато  депутатів обласної ради та депутатів рад інших рівнів. Окремі з них були  присутні  в залі. Відрадно, що вони показують приклад сумлінного виконання своїх конституційних обов’язків.

З нагоди 15-ої річниці створення громадської організації АППУ найактивніших членів відділення  нагороджено грамотами та іншими  відзнаками, в тому  числі  обласної ради. Так, почесною грамотою обласної ради відзначено голову правління ПАТ «Комінвестбанк», першого заступника голови Ради територіального відділення АППУ у Закарпатській області   Мирослава Гісема, пише прес-служба Закарпатської облради.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також