В Ужгороді зґвалтували неповнолітню дівчину

8
63

Злочин трапився вчора, 14 лютого, в обласному центрі Закарпаття.

Як стало відомо, ґвалтівником виявився 26-річний уродженець м. Золочів, Львівської області, який останнім часом проживав в Ужгороді.

Наразі чоловіка затримано. Проти ґвалтівника ведеться слідство.

Коментарі

ВК
Вася капелан

Перепробачте мене затримали санітари. Тепер я знову закритий.

ВК
вася капелан

затриманий виявився атошником. тема закрита.

ДН
До нижньої

Може она хотіла за секс 20- 25 гривен а вин мав тилько 10 і она здала го поліциштам.

МШ
Мама шоні майдауна

Таку славу в Україні заробили собі пудкарпатскі дівочки шо їх рахуют за гулящих і готових за гроши на все.

Г
Гість

Те 26-річне уродство думало, що може безнаказанно їб-и кого захоче як у себе вдома... В Закарпатті або женись або вали.

Д
Доктор

Можна навіть пожаліти тупих русунів , бо як же їм тяжко жити на сему світі розуміючи , що належиш до генетичного сміття . Тому для їхнього же добра я і пропоную звести всіх русунів в резервацію ,щоб українці з них менше насміхалися.Проявимо гуманізм до цих людиноподібних істот.

ВК
Вася капелан

На сись сайт до вас зайшов І я фляшечку знайшов На йсю фляшечку присів Нараз вшитко зрозумів Што я читавий гукан І алкаш, і наркоман Я експерт контрабандішта Красти ліс спеціалішта Презираю галечан Любиться ми Кацапстан І так само ге русня Лем на фляшках сиджю я

ДЗ
До запроданця

Як і поняв ти лем воняти з схронах годен.як і вся твоя файта- боягузи і предателі. Продовжуй мити панам унітази і пердолити кума в гузицю) нам з тобою неє про що говорити, панська папуча

ВК
Вася капелан

Не удповідайте сьому копилові львівшької сифілітичної курви)

ДТ
До тупого русуна 19:17.

Досить вже по хліві скакати і плюватися гімном , короставий русуне. Лягай спати межи свиней щоб не замерзнути , бо завтра знову поповзеш по мусоркам бутилки збирати.

Д1
до 19:17

"зареревпального".. Зав'язуй з водярою, чмo пудкопчене, бо пальці трясуться - по клавішах не попадаєш.

ДГ
До гуна зареревпального

Но та шо свиньо? Хоч в реалі по пискові дустати? Чи лем туй знаєш воняти?

П
ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Провокаторів переїбaти так шоби під себе ходили ко конця дней! Потім ни говоріт жи не казали - бо пи3дити вас будут всі - і "русини" і "галіцаї" - так жи кров'ю сцяти будете.

ДН
До нижнього

Ніт.

Ю
ю

Судячи з усього, то єден агент...Мош би його і банити, модераторе, ньи?

В
Вражений

Хлопці, я в шоці... як легко пересварити людей... достатньо одному провокатору кинути камінь в чийсь бік, як починається абсурд. Все святе, для вас стає засобом, для глибшої образи... А той хто почав, сидить і насміхається з вас... Люди є всюди, і нелюди серед них трапляються...

ДТ
До тупого русуна 17: 16 ,17:18,17:22.

Рваносракий русуне , спермоглоте закарпуцький , ти таке смішне звірятко ,пінешся , хрюкаєш ,підписуєш свої тупі висери різними кличками.Ти ще набери гімна в свій завафлений циганами писок і плюнь в мою сторону. Русуни , ваша доля це бути посміховиськом для українців і від вас нічого не залежить ,будите робити ,що вам скажуть.

Ю
ю

треба уже із збоченцями шось рішати, бо Лінча закон піде у діло. До нижніх, як казав мій сусід Лоці бачі, освіта для невихованих, шо золота каріка у нюхрякови свині. Навчили у школі лабати по клаві, а ви туй ровішуєте ярлики.... Нашо?

R
reporter

moderator! зверніть увагу що пост скомпонований таким чином, щоб визивати злобу і ненависть між населенням України. Це характерно для жовтої преси, до якої відноситься і даний сайт...... Сiao////

С
Схронщику

Заперевальни гони лем воняти бо то их ество!іду думу марго воняча немита скотино

УГ
Уєбане галицький

Номер телефону дай кочіто і я тебе в схрон до бандери зажену, надоіло з тобою туй переписуватися Чи очко жим жим?

ДК
До коментуючого нижче

Ви своіх дітей з початку виховайте, але не як в новині вище, бо ви на таке здатні, кровозмішання завжди було в галиціі нормою, це історичний факт. Тобі людина ясно дала зрозуміти- дай номер телефону і з тобою поговорять, чи ти лиш в коментарях сміливий?

ДТ
До тупого русуна 15:27 ,15:43.

Як то горить розірване дупло у людиноподібного створіння .Забився русун своєю сракою з вухами в хліві у купу гною і скавулить тихенько від безсилля і злоби .Тихенько так скавулить , щоб ніхто не почув . Русуни , Закарпаття це Україна , а хто буде проти тому ми вирвимо очко , а дітей ваших виховаємо так ,що вони на вас спермоглотів будуть плювати.

ДД
До доктора в схроні

Ото є ваше гниле коріння, яке лизало Гітлеру, убиваючи своіх же людей, а коли прийшли комуністи то стали ім лизати гузицю. Я надзвичайно радий що не маю нич общого з такими продажними вужами як ти, я тобі плюву в мершачий писок, запроданцю! Ти лем туй можеш срати, а кіть рипнуть двирі та уже будеш в схроні обосраний сидіти, як твоі дідови робили, коли приходили поляки село. Ви нація боягузів на чолі з бандерою, нациська ти подстілко Пувім ти щи раз, дай номер, набью ті стрілу а натовпу писок кіть ся не боіш А кіть не даш, так всьо ясно що ти такий боягуз я і твоя фамілія, гнидо

ДЯ
До я

У заперевальних гвалтувати дітей то норма, ви так Бандера завіщав, Зверніть увагу, що з Закарпатців ніхто не сидить на галицьких сайтів, а тут схронників багато, захищають своіх. Це для нормальних людей гвалтівник це тварина, а для галичан це герой!

Д
Доктор

До я 15:08 . 1) Створіння які називають себе русунами не визнають себе ні українцями ні громадянами України. Вони люто ненавидять Україну і українців і готові служити нашим ворогам .Тому і наше ставлення до них повинне бути відповідне. 2) Яке ти маєш право називати людину виродком і злочинцем до рішення суду .Ти хто : провидець ,БОГ , звідки ти взяв , що це він зробив ? А може вона хоче вибити з нього гроші , може вона його шантажує ? Звідки ти можеш знати ? А тому сядь і засохни.

Я
Я

Я не розумію ваші коментарі, тут судять виродка який згвалтував дитину, я ви тут про національність, я знаю точно що ми Українці а десь там москалі, десь там Поляки, якщо ти маєш паспорт Українця ти Українець і начхати на кого ти схожий!

Д
Доктор

Холопи закарпуця ,Україна пробує зробити з вас людей , дає вам можливість вчитися , дозволяє говорити. Ви невдячні тупі створіння вже забули , як за мадярів закарпатці не мали права вчитися у нормальних школах , при зустрічі навіть із смердячими мадярськими пастухами зобов'язані були опускати голови і знімати шапки перед ними. А за спробу відкрити рот і щось промемкати одержували від мадяра по морді і сиділи в буцегарні.

М
Мукачево

Як то всьо бридко читати. Чого ділите людей на заперевальних, русинів і ще когось. З тої сторони перевалу є файні люди і є нелюди, такі самі як тут у нас. Але раніше ми всі так не сважалися тут. Кому буде ліпше, якщо тут буде війна?

Д
Доктор

До дебіла русуна 14:30 . В тебе прогресує хвороба ,звернися до ветеринара.Русини 19- 20 століть і русуни з закарпутя не мають між собою нічого спільного , тупе ти створіння. Це те саме ,що румунів прирівнювати до Римлян .Ти баране до свого висеру навіть приплів і видатного ГАЛИЧАНИНА Івана Франка ,одного з батьків української нації. В тебе смердячий русуне прогресує хвороба під назвою ДЕБІЛІЗМ.

М
Мукачево

Преступник понесе покарання. Всюди є люди і нелюди. А заперевальні з обох боків перевалу- лишайтеся Людьми, як би то тяжко вам не було. Не діліть людей. Не опускайтеся до рівня того 26-річного, про кого тут написали новину як видно щоб робити роздор у нашому мирному краю.

ДД
До доктора

То всьо твоі влажні фантазіі. Ти уже умив унітаз в свого польського пана Пшека?) Чи заперевальні в такий час уже в схронах єден другого пердолять?) А на обід на гей парад, уже по привичці?)

С
Справедливий

Іван Якович Франко всюди називав себе РУСИНОМ. Австро-угорська імперія була однією з чотирьох найпотужніших подібних та простягалася до межі Тернопільської і Хмельницької областей (Волочиськ-Підволочиськ). Чернівецька область , яка була останнім рубежем Австро-угорської імперії називалася Гецогством , яку населяли румуни - буковинці . Подкарпатська Русь була Автономною Республікою в складі ЧехоСловаччини. По сьогоднішній день , національність - РУСИН є актуальною . Русини проживають в сусідніх Словаччині , Польщі , Чехії , Угорщині , США , Австралії, Канаді ..... по всьому світу . Також вони є КОРІННИМ НАСЕЛЕННЯМ сьогоднішньої території Закарпатської області. Перший ректор Петербурзького університету був виходцем із Подкарпатської Русі (Закарпаття). Читати букви психічно-хворої субстанції (каратель і т.д.) - марна трата часу. Тут потрібно порозуміти дебіла і поспівчувати його матері і батькові , родині ..... ковдуш на голову і думки , то є трагедія . Ми ,РУСИНИ, тебе розуміємо .

Д
Доктор

Та залиште в спокої вже русунів то є вимираючий вид фауни .Є версія ,що вони пішли від неадертальців ,тому повинні бути занесені в Червону книгу.ООН просить Україну організувати для русунів гетто , щоб можна було краще вести спостереження за цими створіннями.

ДД
До доктора

А коли Гітлер давав у перделтник Бандері то у схронах появився обосраний галичанин)

Д
Доктор

Від совокуплення з вівцями курячий мозочок закарпуця зовсім атрофується і він перетворюється на русуна - створіння придатного лиш для виконання найпримітивніших завдань і то лиш після багаторічного дресирування.

П
Пете

Гггг... Опустили заперевального) за "зглатувати" втєму))))

ДС
До свині галицькоі

Ти марго запроданська номер телефону напиши, я тебе найду і єбало набю) бо ви помітили то польським панам то Гітлеру гузицю лизати, то од комунішту зглатувати) а як смаженим запахне так у схрони лізете)

ДН
До нижньої марги

Тебе шлюхо тупорила хто допустив до інтернету?

У
УВАГА!

Кацапські тролі і корисні ідіоти розпалюють міжусобиці через "битовуху". Вас гaндoнів треба конями так пpoїбати шоби аж через горло повилазило на другий бік - по обидві сторони перевалу.

ДТ
До тупого русуна 11:29.

Свинею є та самка ,що тебе висрала на гній , рабе русунський .Галичани вами рабами керують , а ви піцькуни закарпуцькі можете лиш зі страху срати у свої смердячі гаті. Брись до хліва , нечисте бо не отримаєш помиїв.

Ш
Шош

Хоч по пискові свиньо галицька?

ДВ
До васі уєбана 09:38

Ти і є за перевалом , худобо русунська.

ДР
До русунських свиней 07:58,09:38

Дві русунські свині протверезіли і почали хрюкати.Гризіть корито , помиїв сьогодні не буде.

ВК
Вася капелан

Галицький скот має боти за перевалом.

Т
Троцкій

Коли ся дримбали брат із сестров , на світ з'явився такий герой як Степан Бандера. Дивіться як захищає Львів'янин свого цімбора із за перевалу...

ДТ
До тупого русуна 04:12.

Дурню ,не має ніякої Чехословаччини. Черговий тупий русун в засраних гатях захотів пукнути і обісрався.

ДТ
До тупого русуна 02:05

Ублюдок русунський , в тебе від правди так пердак горить , що ти не тільки свій хлів в якому корито гризеш спалиш , а пів села.І як би ти свине русунська не скавуліла , а людьми ви ніколи не були і не будете , тому що гени у русунів рабські .У вас ніколи не було честі ,совісті , ви завжди були тільки пастухами , не вище.Вас виховали прислугою і ви завжди нею будете.Русун ніколи не боровся за себе ,для нього служити іноземцю було природно , навіть якщо іноземець був смердючим пастухом. І ти баране це знаєш , тому так і злишся. І запам'ятай тупий русуне , вас ніхто не буде питати ,чого ви хочете , ви будете робити то , що вам скажуть , тому що рабів не питають , рабами управляють. Змирися рабе , з своєю долею , твоїх дітей ми виховаємо Українцями , а тебе вони будуть зневажати , як вільна людина зневажає раба.

КК
каратель карателя

не знав, шо Чехословаччину кось називає Україною))

Г
Голесо

22:52 То ти з своіми попорчиними генами,поляками,мацкалями,турками,шось квакаєш?)))Напоминаю,як топтали твоіх предків,кримські татари),даже фільм зняли,який бив всі рейтинги,де кромі насильства над Вами,указали продажну шкуру...яка продала матір і вітця...Господа,гордися...!То в отлічіі,от закарпатців які боли"вірно-подані"корони і самі рішали с ким ім заводити брак.До того протистояли Османам,слабшими силами...Но у тебе своя,сумашедша пропаганда,чорнобровий нагуляний,вихухоль Ібрагіма))) То тебе украіна отмила,бо судя по змісту іменно при нів ти себе людинов почуствовав,Вас пастухів кошарних,в Ужгороді,хоть уж гати...дорвалися до цівілізаціі,лем баранами воните..."Ви це зробите"?хіба у душі з двойнов порційов мила,хлорков,начните себе отмивати і мовчати...бо то"палево"))))Робит,щит,пердит,серет,йо...трембітоносець))вот і незабовай свій пра-отцовський язик...!Давай поглумися,глупостю отпиши як усе...от безпомощності.Укажи свій інтелект,зоресяйний))

М
Майдаун

До нижнього . Хто то такий ?

Z
Zoltan

Зробити би із нього євнуха :)

М
Майдаун

До нижнього . Я нич не робив у мине вжи не стоїт.

У
Ужас!!

То Мандауна робота....

С
Саша

Каструвати то чудо !!

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

Як завізжали русунські свині .Ваші предки все життя своє прожили в мадяронських хлівах по вуха у гамні .Смердячий мадяр завжди мав право першої ночі ,коли тупі русуни хотіли паруватися , а ті могли лише прохрюкати : лем, бем ,йоу , боу,шовдарь- бовдарь,хосен-мосен ,гойта - ішта. Тільки при Україні вас неповноцінних відмили , почистили ,відправили до школи , щоб ви хоч трохи навчилися говорити і стали подібними на людей , а не на безсловесних овець. Хоча в переді ще дуже багато роботи щоб навчити вас працювати , трошки думати , не красти , бути нормальними громадянами. І ми це зробимо , як би ви цього і не хотіли.

М
мукачівець

пси йо6ані галичанські,є6алися межи собою все життя,брати сестер є6али,того такі гниди там тепер проживають,жертви сифіліса і інцеста

ДН
до нижньої марги

давай гнидо ,де тебе найти?ти уже задрав тут всім угрожати,задроте вонючий,де і коли,не прийдеш,будеш чорт галімий,ти ним і так є..а прийдеш,тебе покалічать,обіцяю

ДК
До кацапа Ыстыка 19:44 .

Попробуй сказати це мені у очі і будеш відтраханий так само , як і вася уєбан.

Ц
Центровський

До васі уєбана 20:41 . Тебе видно тоже Галичани трахнули в дупло черенком від лопати.

ВК
Вася капелан

Галицький мир

Ы
Ыстык

Гнати сих бандерлогів утціть лем біду всяде роблять

Ч
Читач

Назоні будуть найкращі роки в його житті.незабутні

Читайте також