В Ужгороді згорів Mercedes-Benz Надзвичайного та Повноважного Посла. Усі подробиці (ФОТО)

20
2

Управління національної поліції Закарпаття оприлюднило офіційну інформацію щодо пожежі, яка сталась сьогодні, 26 січня близько 02:20 години на Слов'янській набережній в Ужгороді.

Раніше Mukachevo.net писало, що тут згорів вщент автомобіль марки «Mercedes-Benz». Разом з ним постраждало і авто, яке стояло поруч. У поліції додають, «Mercedes-Benz» був 2013 року випуску. Він належить 49-річному мешканцю Ужгорода.

Правоохоронці відкрили провадження за ч.2 статті 194 ККУ, тобто умисне знищення або пошкодження майна, шляхом підпалу. Наразі експерти встановлюють причину загоряння. Слідчо-оперативна група оглядає відео з камер спостереження.

Згодом, закарпатський журналіст Віталій Глагола розповів, що авто належить Ігору Діру, Надзвичайному та Повноважному Послу України.


Потім з'явилось відео на якому видно, як підпалюють Mercedes-Benz. Відео оприлюднив закарпатський журналіст Віталій Глагола на своєму телеграм-каналі.

"Отже, відео моменту підпалу автомобіля дипломата Ігора Діра, який нині викладає в УжНУ. Палій прихромуючи вийшов із вулиці Липової на перехресті якоїз із Слов‘янською набережною і був припаркований Mercedes GL із номерами АА1037ОВ. Чоловік полив автомобіль якоюсь рідиною в районі капоту і підпалив. Авто розгорілось всього за секунду після великого спалаху. Після чого підпалювач - знову прихрамуючи втік по вулиці Липовій. Можливо, він вдавав свою хромоту, бо знав, що попаде в поле зору камер спостереження", - пише Віталій.


Коментарі

Г
гість

чувак шкутильгає

М
Мацкаль

Передасты.

Читайте також