В Ужгороді згорів вщент Mercedes екс-заступника міського голови (ФОТО, ВІДЕО)

3
11

Як повідомляє закарпатський журналіст Віталій Глагола, мова йде про Іштвана Цапа.

"Горів Мерседес Е-класу. Чоловік має кілька підозр щодо замовників. Обіцяє пізніше оприлюднити на своїй сторінці у соцмережі Facebook", - розповів Віталій Глагола.

Разом з тим у мережі вже з'явились світлини з місця пожежі автівки.

Свідки розповідають, пожежа сталась у районі "Білочка". Розпочалась вона близько 4:10 години ночі.

"На подвір'ї горить розкішний чорний мерседес. Я викликаю пожежну службу в 4.10. Хтось своїми силами намагається загасити, безрезультатно. Вже потихеньку щось вибухає. Горять шини. В повітрі щільний, густий, чорний дим. Нарешті пожежні машини приїжджають в 4.21. Вогнеборці зробили свою справу і поїхали. О 4.50 їх змінила наша доблесна поліція, оглядаючи остов машини, що не підлягає ремонту. Район Білочка", - написала свідок у соціальній мережі та опублікувала кілька фото пожежі.

"Коли та заважаєш системі і тебе не можуть купити - тебе залякують, переслідують надуманними кримінальними справами, дискредитують, цькують через продажних глашатаїв, намагаються запроторити за грати, відсторонюють десятки разів від посади, кілька разів незаконно звільняють. Підла і страшна система не терпить людей, які, незважаючи ні на що, твердо стоять на своїй позиції. . І тоді вже в хід іде брудне-бандитське..." - прокоментував ситуацію з підпалом авто, розмістивши відповідні світлини та відео, сам Іштван Цап.

Інформацію від правоохоронців чекайте згодом.


Коментарі

"
"66666"

Цап("козел")цимбора- Волошина Іванка...провірте шо як це все?..він повязаний з....

Ч
Черемушки

Не в защиту реперу(Владику),но что-то много у нас стало ,посвященных,и советников кому, что делать и скем, что сделали.Уважаемые занимайтесь своим делом пока вас не трогают,а кто он такой кому надо знает, и без ваших идиотских коментариев.А то вы в коментах,всё такие г(герои). P.s АУЕ

Д
Дід

Підпал ще не тягне на суд Лінча,але приємно,коли палає авто зароблене "непосильною працєю".На бідного не попало,через тиждень буде рулити на "БентлІ".

B
BZ-965

Машины просто так не загораются, дай бог ему если на украденные деньги новую купит чтоб так же сгорела!

ДР
До русина

Якби твоя шкура мала цiну, то зняли би ii давно , а так займайся беспределом! Яка краiна-такi ГЕЙроi !!

Д
дорепа

ужесьте раз так казали,але туїм уйшовім, нич ми ни є.......так шо сокотіться!!!

В
Вин

А авто премиум класу. На зарплату купив.

Д
Дорепа

Скоро твого кумира репера придушать, вже скоро ... потерпи трiшки !

Р
реп

русин вернувся, думайте прокурорчики і судді хто наступний!ха Т. і П думайте тоже .!

ДП
Дурул пр

Хороша новина ! Спасибi редакцii за позитивний настрiй ... але краще буде, коли будуть вiшати цих корупцioнерiв -чиновникiв не конкуренти по пилянню державних коштiв , а каратиме влада , яка буде дбати про добробут краiни Украiни !!!

ДК
джонни кэтсвилл

ого, то за 10 хв так тачка вигоріла ? Жуть

Читайте також