В Ужгороді згорнули пункти обігріву

5
3

Через підвищення температури та стабілізацію погодних умов в обласному центрі згорнули пункти обігріву.

Аби протидіяти переохолодженню людей у люті морози, пункт обігріву відкрили у центрі міста – близь філармонії, та на базі чотирьох медичних і соціальних закладів Ужгорода. У цих місцях люди, передовсім безхатченки, мали змогу зігрітися, перекусити і навіть переночувати. За час роботи пунктів обігріву в Ужгороді їх послугами скористалося близько 1700 людей, - за даними відділу оборонної та мобілізаційної роботи.

Коментарі

7
777

Вы видели эти рожи которые греются в этих пунктах, да на них пахать можна.Страна идиотов почему не дать лопаты в руки этим убогим пусть снег гребут ,заработают себе на это тепло. Я не против помогать людям , но если они действительно нуждаются в помощи , а не которые имеют здоровье и силы , но просто не хотят работать,а я уверен что их 90 процентов которые, там за наш счет греются.А простые работяги , пенсионеры мёрзнут но некого это не колышыт.

Е
Евген

Майте бога, а за що буде жити МЧС, хотя лавини наступають, велика вода на носі то буде де гроші списувати. Добе, що не 17 тис осіб обігріли і нагодували, а лише 1700. Хто їх рахував. Добре це діло писати цифри з потолка.

Є
Євген

Могли би ще залишити не для обігріву,а для харчування незабеспечених людей.

Читайте також