В Ужгороді з'являться пункти обігріву

7
1

Через прогнозоване значне похолодання Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов видав розпорядження організувати пункти обігріву, які б допомогли запобігти випадкам переохолодження людей під час морозів.

 

Таку рекомендацію міська влада отримала від міністра МНС Віктора Балоги. В Ужгороді відкривають чотири пункти, де люди зможуть зігрітися, випити гарячого чаю, отримати в разі потреби медичну допомогу. Вони будуть відкриті у центрі та кількох мікрорайонах: при міській лікарні на БАМі, у територіальному центрі, який обслуговує самотніх пенсіонерів на Шахті, та при амбулаторії сімейної медицини у Новому районі. Перший пункт уже завтра облаштують на площі Фенцика (біля обласної філармонії).

Також мер видав розпорядження комунальним службам посилити контроль за утепленням місць загального користування у багатоквартирних будинках.

Коментарі

СЗ
спостергач за логікою влади

А чому біля обласної філармонії, чому престижному центрі міста, там майже нелогічно, бо таких обездолених там мало ходить. А може треба на початку Проспекту - коло вокзалів, або коло Укртелекому на Минайській, або коло базара на розі в.Бородіна-Минайська...В Ужгороді підведуть підсумки земельного управління

Читайте також