В Ужгороді з'явився міліцейський шахрай

18
4

Не варто надмірно довіряти усьому, що чуєш, - закликає ужгородська міліція. Днями до міського УМВС України в Закарпатській області звернулися кілька ужгородців з повідомленням про нічні телефонні дзвінки.

Невідомі представлялися працівниками міліції і вимагали гроші за те, аби міліція відпустила їхніх дітей, які, нібито затримані за скоєння злочину. Стурбовані та налякані батьки, не збагнувши, що їх просто дурять, замість звернення до міліції – хоча б для перевірки інформації – вранці відразу переказали гроші на вказаний банківський рахунок. І тільки згодом звернулися до відділу міліції. Як зазначають у міському відділі, зараз триває слідство, намагатимуться зробити усе. Аби знайти нахабних шахраїв, що не тільки дурять людей, а й шкодять репутації самої міліції. І переконливо просять ужгородців не "вестися" на такі хитрощі шахраїв, і негайно звертатися до міліції.

Коментарі

Г
Гость

Не треба ся вести на их уловки у Москвi то в порядку вещей розводять усих ко клюе на сесе, просто треба провiряти звонки!!!! Позвонiть оператору най дасть розпечатку звонков и в отдел (К)с заявою!!!!

СМ
Сабов Маріанна

Розводять людей по повній програмі!!

І
І

Да, звичайно,у нас всюди грошові відносини

І
Ігор

Чи не дивно, що пострадалі навіть навіть не сумнівались у необхідності заплатити. Чудова репутація нашої міліції

Читайте також