В Ужгороді злочинці відібрали у чоловіка ключі від одного авто, а поїхали на іншому

18
0

В Ужгороді кремезний чоловік наніс тілесні ушкодження мешканцю району та відкрито заволодів ключами від його автомобіля «Opel».

До ужгородської міліції надійшло повідомлення від 30-річного мешканця району про те, що з виду знайомий чоловік відкрито заволодів ключами до належного йому легкового автомобіля «Opel Kadett».

За його словами подія сталася на вул.Белінського в Ужгороді. Коли потерпілий  припаркував свій автомобіль, до нього підійшли двоє чоловіків. Один з них силоміць витяг потерпілого з легковика, вдарив його рукою в голову та відкрито заволодів ключами від автомобіля.

Далі правопорушник з приятелем спокійно сіли у припаркований на протилежному боці дороги легковий автомобіль «Daewoo Matiz» та зникли у невідомому напрямку.

Зловмисником виявився 44-річний мешканець міста, який вже попадав в поле зору міліціонерів. Свою вину чоловік визнав. Що саме спонукало його вчинити це правопорушення, з’ясовує слідство. Правопорушник спілкується з міліціонерами. Автомобіль та ключі повернуто законному власнику.

 

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також