В Ужгороді зловили уродженця РФ, який просував у мережі ідеї тоталітарного режиму (ФОТО)

25
7

72-річний підозрюваний — керівник однієї з громадських організацій. Він на власних сторінках у соцмережах поширював заборонену в Україні радянську символіку.

Як зазначають у прес-службі СБУ Закарпаття, чоловік публікував зображення із символами повномасштабного вторгнення росії в Україну та окупації її територій. Це підтвердила й ініційована Службою безпеки судова мистецтвознавча експертиза.

Вже під час обшуків, правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку із доказами протиправної діяльності. Знайдено велику кількість пропагандистської літератури російських авторів, брошури сепаратистського характеру, російські газети.

Пропагандисту повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 436-1 ККУ, тобто поширення комуністичної символіки та пропаганда комуністичного тоталітарного режиму.

Тривають комплексні заходи із притягнення до відповідальності інших, можливо причетних до пропаганди комунізму, осіб.

Як стало відомо Mukachevo.net йдеться Володимира Салтикова, "освободітєля" Ужгорода з міста Саратов, який організував покладання квітів до пам'ятника Пушкіну.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

S
strijko

Я так поняв , ож туй кось хоче напитися кавілю із цуравого кошара . Якісь дербанки із ваших бесід виходять ...

ДМ
До мукачівець

Ты не мукачевец, і не мукачівець. Ты просто кусок полоумного гукана, которому сейчас, временно позволили открыть свою пасть. Але ти не хвилюйся, це ненадовго. Тому що прийде час, і будеш відповідати за всі твої вонячі слова. Поэтому не позорься, туловище, и Закарпатье не позорь. Рогуль недалёкий. И забавнее всего когда твой глупый рот назовёт "руцкоглаголящее быдло", кого то из ребят кто был на фронте пока ты воняло в тылу. Нажаль для тебе все скінчиться не дуже весело, але так і буде. Тому що ти приклад саме того суспільства яке також є однією з причин війни. Ви скотиняки за все відповідатиме.

Н
но

докіть собі тихенько мацкалізувуть то єдно. Абсолютно паралельно. Але найти вільний столик кавіль упити раз на рік з кумом - то факт, тяжко. І мій заказ на 300 грн такий жебрачий, порівняно з тими « столами», шо наші гості заказувуть…. Молодці, знавуть як гроші заробити. Айбо кіть україниць мацкалізує щи і типирь, на 530 динь войни, то уже діагноз. Так, мадяри мають говорити по мадярськи, зулуси по зулуськи, мацкалі по росіянськи…… То нормально. А помните, як 30-35 років наші подеякі челянники ламали язики, старавучися мацкалізувати? То бов сміх. І з себе тоже, бо так треба боло.

УД
Ужгородець до13:40

Закарпаття - багатонаціональний край і нормальні люди давно звикли до того, шо тут розмовляють на різних мовах. Хочу, буду розмовляти на мадярській чи циганській мові, тобі яке діло. Піди в Прагу чи в Будапешт, почуєш ще більше різних мов. А якшо тобі ся не любить, то забийся в хащу гукане і не вилізай до цивілізованих людей. І не роби проблему з нічого.

КІ
Как Інтєрєсно

А шо, сєпара Івана Данацка коли прижучать?

Б
Богдан

Зарано.Треба було прослідкувати ким і як фінансується,бо навіть для утримання групки тих престарілих маскальок потрібні фінінси на стограм і тарілку супу.

М
Мукачівець

Нещодавно був в Ужгороді по справам і був негативно вражений від величезної кількості "насЄлЄнія" , що лепечуть на рАсЄянськом язЬІке. І не тільки старше руЦкоглаголющее бЬІдло, а й понаїхавші бЄшЄнці середнього віку та їх вибл@дки. Півтори роки йде првномасштабна війна. Із-за цієї бл@доти гинуть ЗАКАРПАТСЬКІ ЧОЛОВІКИ І ХЛОПЦІ , ЖІНКИ І ДІВЧАТА на передовій , а в тилу діється ось такий театр . Вороги в тилу , отже НІЧОГО НЕ ЗМІНЮЄТЬСЯ НА КРАЩЕ В ЦІЙ КРАЇНІ.

Читайте також