В Ужгороді знайшли понівечиний собаками труп

7
0

в недобудові по вулиці Північній

Як інформують в поліції, зранку, 13 листопада, хлопець, після "відпустки", не підозрюючи нічого лихого, вийшов на роботу. Підійшовши до "своєї" новобудови, молодий чоловік помітив чималий гурт собак, який вибіг із дому. Щоб розібратися, що трапилося, хлопець зайшов досередини. Однак видовище, яке там чекало на юнака, змусило його "здригнутися": на підлозі лежав мертвий чоловік. Але не так злякав хлопця труп, як його вигляд.

Як розповіли працівники Ужгородського міського управління ГУ МВС України в Закарпатській області, помер чоловік близько двох тижнів тому. Особу загиблого поки що не встановлено. Відомо тільки те, що чоловіку було близько 35-40 років і він не мав постійного місця проживання. Попередні висновки судмедексперта вказують на те, що особа померла від туберкульозу.

Окрім цього, п’ятниця тринадцятого "відзначилася" в обласному центрі Закарпаття ще однією смертю та спробою самогубства. Так, на вулиці Льва Толстого помер чоловік 1942 року народження. А в іншому районі Ужгорода, на вулиці Минайській, сімнадцятирічна дівчина, через ревнощі до свого коханого, вискочила з балкону дев’ятого поверху. На щастя, спроба самогубства не вдалася. Під балконом будинку росли високі дерева, які пом’якшили падіння дівчини і "відвернули" її смерть. Наразі молода особа з численними травмами перебуває у лікарні.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також