В Ужгороді зняли перший Harlem Shake-ролик (ВІДЕО)

21
4

Кілька десятків молодих людей зібралися сьогодні о 17 годині на площі Театральній. Кожен переодягнений у незвичний костюм почав стрибати чи витанцьовувати.

Такий флеш-моб у місті провели чи не уперше. Однак і зявився Інтернет-мем  зовсім нещодавно, так 13 лютого у всесвітню паутину було завантажено відео, на якому п’ятеро австралійських підлітків добряче розважилися. Ролик за короткий термін зібрав понад 2,5 мільйонів переглядів.

                 

Відразу після цього в інтернеті з'явилися десятки «наслідуючих» роликів. Вважається, що це перший інтернет-мем, який став не менш популярним, ніж Gangnam Style, який довгий час утримував свої позиції у 2012 році. На сьогодні загальна кількість переглядів роликів Harlem Shake перевищує десятки мільйонів переглядів.

                 

Harlem Shake буквально перекладається з англійської як Гарлемський струс. Суть танцю полягає в тому, що у вступні 14 секунд танцює одна людина в головному уборі (зазвичай шоломі або масці), тим часом інші люди зайняті рутинною роботою після чого, всі люди в костюмах (або без) танцюють, або роблять хаотичні рухи, приймаючи незвичайні пози.

                 

Ролик триває завжди ~30 секунд. У музичному супроводі без винятків використовується уривок з синглу «Harlem Shake», яку виконує американський музикант Baauer.
 

Коментарі

)
))))

Це перший. Перший тут: http://www.youtube.com/watch?v=_bXuXrk9NRc&feature=youtu.be

N
Ninja_in_the_room

якого саме креативу?

M
McMurphy

ліпше не напрягай себе непотрібною роботою, тут достатньо вашого "кревтиву " показано.

N
Ninja_in_the_room

завтра у школі попробую зняти!

Читайте також