В Ужгороді знову подорожчала вода (ВІДЕО)

12
1

Днями, на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та компослуг було затверджено нові тарифи для міського «Водоканалу».

Востаннє тарифи на водопостачання в обласному центрі підвищували лише пів року тому. Журналісти 21 каналу розповідають, від тепер вартість води не залежатиме від того у приватному секторі ви живете чи у багатоповерхівці. А варіюватимуться з того, чи використовуються внурішньобудинкові мережі.

Тобто, для тих споживачів у яких є лічильники і їх обслуговує водоканал, постачання одного кубометра води  вартуватиме 13 грн 9 коп. Централізоване водовідведення 6 грн 89. Для інших — 12,26 та 6,46 відповідно.

Більше у сюжеті:

Коментарі

СО
Слава Окраїні - дебілам слава!

За останні 3 роки ціни в середньому виросли на 200-250% (тариф на газ взагалі виріс в 10 раз), а зарплати - тільки на 30-40%. А у пенсіонерів, на скільки знаю, пенсію тільки на пару %-тів за останні 3 роки підняли. Чим не геноцид? Кіть за 26 років не валовшні побудувати нормальне життя - то пора би сей проект "Окраїна" вже помалу прикривати і не дурити людям голову, бо інакше прогноз ООН про 25 млн. жителів України до 2050 року буде достроково иконаний уже до 2025 року.

Читайте також