В Ужгороді знову встановили терасу без дозволу (ВІДЕО)

8
0

Цього разу йдеться про кафе “Лябуш”, розташоване в центрі міста – на вулиці Корзо. Попри відмову в наданні ділянки в оренду, власники облаштували кілька столиків із парасольками і навіть зумисно пошкодили бруківку.

По суті тераса кафе “Лябуш” на вулиці Корзо діє від початку сезону: періодично столики то виносили,  то заносили.  Зо два місяці тому ініціатива міського голови була в тому, аби не штрафувати діючі тераси на період оформлення ними документів. Для “Лябуш” цей процес закінчився відмовою. Рішення ухвалили 2 липня. Попри рішення, встановлену терасу ось уже який день прибирати не поспішають. Навпаки, на бруківці зявились пошкодження,  адже парасольки від сонця встромили прямо в пішоходну зону. У муніципальній міліції кажуть: пошкодження майна – справа департаменту міського господарства,  однак стягнення збитків – неминуче.

Як і штраф за по суті самовільно зайняту територію: від восьмисот до тисячі семисот гривень. “Лябуш”, кажуть у міській раді,  не єдиний порушник. Рекомендують підприємцям оформити документи, якщо ж вони є, то не виходити за рамки виданих рішень. І справа не лише у штрафі: кожне порушення може зіграти не на користь підприємцю,  якщо в подальшому на одну й ту ж ділянку претендуватимуть кілька осіб. 

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також