В Ужгороді звільнили суддю за порушення присяги (ВІДЕО)

11
8

Покарання для судді. Вища рада юстиції - позбавила посади суддю Ужгородського міськрайонного суду.

Його звільнили за порушення присяги. Суддя дозволив підприємцеві організувати азартні ігри. В Україні вони заборонені. Свої дії - тепер уже екс-суддя пояснив розбіжностями у нормах закону.

Коментарі

ЛБ
Лойчі Бачі, циганьськый бірув

Сього суддю деградовали, бо не платив пиню верхам. А такому судді, что пеню не платить, баґов ціна, ги кой беззубому коньови у базарный динь. Кить лем єнного ізняли, ото означає, што ушиткі другі платять.

Л
Летище

А в Iршавi iще э такый суддя Золотарь хабарник i тупий ги бадога,,,,,

Д3
до 3333

Суддю, який мав судити депутата Волошина, звільняють за гральний бізнес? Вища рада юстиції позбавила посади суддю Ужгородського міськрайонного суду. Його звільнили за порушення присяги. Очевидно, в сюжеті йдеться про суддю Віталія Сочку. На 1 лютого 2013 року в Ужгородському міськрайонному суді було призначено розгляд справи щодо депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина про адміністративне правопорушення у вигляді вчинення корупційного діяння. Головувати на тому засіданні мав суддя Віталій Сочка. Однак розгляд справи було перенесено через хворобу судді. http://zakarpattya.net.ua/News/106364-Suddiu-iakyi-mav-sudyty-deputata-Voloshyna-zvilniaiut-za-hralnyi-biznes-VIDEO

1
123

Ветер.А може вони би балділи?

В
Ветер

Капля в море....Судейский беспредел как дождь в осени.Его никто не хочет а он есть был и будет....Я бы их сажал в камеру к уголовникам тогда бы боялись и думали...

3
3333

А чого не пишуть прізвище судді???

1
123

По цій статті треба звільняти всіх суддів України.

К
контроль

в Раховi cyдя Емчук ще нетаким кримiнальним безпределом займаеться i ще й якi хабарi бере i чомусь це компетентнi cлужби приховують?

Читайте також