В ужгородській "Деці у Нотаря" Новий рік зустрічали з Пуйлом і Ко (ФОТО)

19
8

Ексцентричний ресторатор влаштував особливий сюрприз для гостей свого закладу на новорічні свята - їх зустрічали живі символи 2015 року в особливому вбранні.

- Ці тварини - мої новорічні гості-учасники із ферми Пані Мар'яни та Юрія біля Ужгорода. Їх там 35 і всі кітні (вагітні), крім цапа, тобто не вистачає ще 425 і малибисьмо паралельний парламент - прокоментував Павло Чучка.

- Здавалося, що в Україні епоха козлів і коз завершилася минулим 2014 роком. Та виявляється і в новому все по- старому... І так в усьму! - додав він.

Мукачево.Net

Коментарі

Д
дохтор

Пак бувім у Волівці Боже Небесний кілько там іх е то чудо і шуті і пулькаті і зрогами такими як у оленя бо енні ходят на пасовище аж Н Ворота та немае іхцілий динь.а роги ростут е правда і учені знают і джіпи гонити У Міжгірі в нас такоі отари немае.

Б
Бачi

До Ферiя Иди ся пропянч и не кури ху**ню!!!

Т
толя

Файний цапик , айбо пуйло май похожий на віцю .

Ф
Ферій

Добрі зробив. Казьол-пуйло набив народу на Укра1ні веце чим 7 000 чоловік. А за што?Бо Путін на другой розуму не мав ,бо так людей православных вбивати. А православн1 в основному Масковського патріархату. Такой міг зробити конченый казьол.

Б
Бородач

ДО 08.01.2015 11:10 Исе ты марго указуеш свою культуру матiрьбысьсубi!!! Застрiлять тебе сомаре и скоро!!!!

С
стоп

Так, де Чучка козел голосував за рига Андріїва і пасинок його Щадей за рига Волошина і Андріїва.

Б
Бородачу

То застрілись,якщо не можеш таке витримати.

Б
Бородач

А де головний персонаж цьоi клоунады ПАВЛО ЧУЧКА???? Я Павле ВАС вважав порядною людиною а ВИ опустились нижче пiдлоги! Напевно Вам Павло прийдеся вiдповiдати за свiй козлячий вчинок!!!!Вы же относитесь как Вы говорите к цивилизованой Европе,вот в Франции во что превратилась шутка над пророком, один пошутил а остальные пострадали!!!

Читайте також